A cigaretta hamuja tartalmaz nikotint? Megfogta a babám az üres hamutartót, de volt benne egy pici hamu, és azonnal a szájába vette a kezét. Lesz baja, vigyem dokihoz? 1 éves.
Én 1,5-2 éves lehettem, mikor felmásztam a cigis dobozért, és megettem egy pár szállal...
Kimosták a gyomrom, de semmi bajom nem lett.
A te babádnak sem lesz semmi baja ennyi kosztól, nem hinném, hogy orvoshoz kéne vinni. Játszótéren, földön mászva sokkal több piszok is a szervezetébe fog jutni, úgy, hogy észre se veszed.
nézd, ha elviszed dokihoz, akkor vagy hazaküld, hogy ha fosik, adják neki ezt azt vagy elküld gyomormosásra. komolyan ezt akarod, egy kis hamu miatt? egyébként a cigihamuban nem a nikotin a legkárosabb, de ilyen pici mennyiségtől nem lehet gond.
az én gyerekem is megette (nagymama cigizik), de elég keserűnek találta, amennyire tudta kiköpte.
nem történt semmi baja.
a hamu steril, nem kell orvoshoz vinni
majd megeszik még ennél ezerszer cifrábbakat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!