Szerintetek melyik név lenne jobb a lányomnak?

A dédim Németh Ilona volt az szép dallamos, de ezek nem.
Egy másik ismerősőm Németh Csilla, az is szépen hangzik.
Amúgy nekem is különleges nevem van és nem szeretem, úgyhogy az Adél és talán még Margaréta a voksom. A Lilien, igaz úgy mint lili nagyon sok van.
Mara... hú de jó hogy nem így hívnak engem! Bocsi.

Hát ha kimondod egyben a neveket, rá fogsz jönni hogy egyik sem az igazi,semmi dallamuk nincs,össze-vissza magánhangzók,ritka-furcsa nevek...
Én nem örülnék ha bármikor mondom a babám nevét mindenhol csodálkozva kérdeznék: "Micsodaaaa???"
A Kornélia amugy jó lenne,a Marával együtt már túlzás.

Németh Lilien Mara?
Szerintem szebb a Németh Kornélia Mara :)
A Léna-Mara túl rövid, Adél-Mara nem hangzik jól, Zsanna-Mara sem, Lúcia-Mara sem, Margaréta-Mara nagyon MA_MA, Hédi-Mara szintén rövid, Evelin-Mara sem igazán illik össze, Ingrid-Mara sem, Lizett-Mara sem, Pilár-Mara meg...nagyon fura.
Szóval szerintem csak Kornélia-Mara a szép :) De a Lilien az ezüstérmes :) Ismerek egy Lilient (Lilit sokat, de Lilient csak egyet), nagyon szép lány, okos, különleges egyéniség, ezért pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!