A baba milyen idős koráig kell felfűteni a fürdőt a mosdásokhoz?
Most már nem kell, tavasz van.
Ha téli születésű a baba, egyébként szerintem felesleges.
most 1,5 hónapos a fiam, még mindig fűtjük a fürdőt fürdés előtt negyed órával (kis elektromos fűtőke)
nálunk jégverem van, még mindig 18 fok van a házban. ha majd felmelegszik a ház, már nem fogok fűteni. 3/4-1 órát pancsol a fiam, ha nem kapcsolom be a víz is nagyon hamar kihűl még.
2.vagyok
enyém is 6,5 hós, már nem fűtünk (bár meleg panelház)
Lányom 7 hónapos, és még fűtünk fürdés előtt egy kicsi (elektromos melegítővel), mert amúgy hideg a lakás és hiába van kint jó idő, bent mindig hűvösebb van.
Már várom, hogy felmelegedjen a lakás és ne kelljen fűteni.
Köszönöm a sok választ! Csodálkoztam is az egyik válaszolónál, hogy a másfél hónapos babája majdnem egy órát pancsol, elgondolkoztam, hogy akkor mi mit rontunk el, mert a lányunk még nem pancsol, csak tűri, hogy mosdatjuk és alig várja, hogy kikerüljön a vízből, de rögtön megnyugodtam, hogy láttam, másfél éves, nem hónapos :-)
Jó. Tehát már nem kell. Akkor ma már nem fűtünk. A férjem boldog lesz, mert utálta azt a hőséget, mindig alsónadrágra vetkőzött. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!