Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha már feláll magától, mikor...

Ha már feláll magától, mikor fog elindulni?

Figyelt kérdés
Kisfiam 11 és fél hónapos. A járássegítőt már szépen tolja kb. egy hónapja. Pár napja feláll mellém, elenged és ott áll mellettem kb. 15-20 másodpercig. Nem imbolyog közben. Aztán legugolva leül. Szerintetek mikor fog lépéseket is tenni? Még sok idő?
2011. máj. 17. 10:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Én is várom már. Kislányom 10,5 hónapos. Ő a kompját tolja és úgy halad. Ha csak az egyik kezét fogom szépen megye. Feláll, megáll egyedül. CSak még nem indult el. Már nagyon várjuk az apjával.
2011. máj. 17. 10:45
 2/10 anonim ***** válasza:
7-8 honapos volt amikor felallt butorokba kapaszkodva. Kb. 2 hetre ra lepegetett a butorok mellett, tolta a jarassegitot. 9-10 honaposan mar felallt kapaszkodas nelkul de csak 13 honaposan indult el egyedul.
2011. máj. 17. 10:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Most múlt egy éves a kislányom , 8 hónaposan felállt, kb. 2 hónapja kapaszkodás nélkül leguggol, feáll, 10-15 percig is képes megállni, mert közben pakol valamit vagy a kezében lévő tárggyal ügyködik, igaz 1 hete már 1-2 lépést tesz, de menni még nem akar.
2011. máj. 17. 11:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Teljesen változó. Nekem mindkét gyerekem 8 hónaposan állt fel. mégis, a kislányom 13 hónaposan indult el egyedül, a kisfiam pedig 10.
2011. máj. 17. 11:15
 5/10 anonim ***** válasza:

7 hónaposan állt fel kisfiam, 8 hónaposan már bútorok mellett lépegetett. 10 hónaposan kapaszkodás nélkül 1 percig álldogált, mindent maga előtt tolva sétált, egyik kezét kellett csak fogni, hogy menjen, bútorok mellett is már nem oldalazva lépegetett hanem előre, de elindulni csak 1 évesen indult el.

nagyon változó :)

2011. máj. 17. 11:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Kisfiam 8 hónapos korától bútorok mellett lépegetett 10 hónaposan egyedül megállt közben cumizott játszott most vasárnap lesz 1 éves de még mindig nem akar elindulni.
2011. máj. 17. 12:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó válaszoló előre is Sok Boldog Születésnapot Kívánok a kisbabádnak!!!
2011. máj. 17. 15:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Köszönjük szépen remélem jól fog sikerülni.
2011. máj. 19. 10:06
 9/10 anonim ***** válasza:

vasárnap 1 éves baba anyukája vagyok most délelőtt elindúlt a fiam.:)

:)

:)

2011. máj. 19. 12:45
 10/10 A kérdező kommentje:

Gratulálok!!! :)

Jajj, de szeretném már én is átélni azt a pillanatot amikor elindul... :)

2011. máj. 21. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!