Hogy tudnám leszoktatni az éjszakai cumizásról?
Szerintem tarts ki, nemsokára vissza tudja majd tenni magától. Legalábbis a lányaimnál így volt. Mindketten gond nélkül hagyták el később a cumit még három éves koruk előtt.
Leszoktatni csak drasztikusan tudnád, ami szerintem Téged legalább annyira megviselne, mint Őt. Nem hiszem, hogy megérné. Neki ez biztonságot ad. Miért fosztanád meg tőle. Kitartás, hamarosan jobb lesz!
Én nem értek ezzel egyett.Egy 6 hónapos kis baba,mert ő még baba,nem elég érett ahoz hogy megértse neki cuminélkül kell aludnia.Én is láttam azt a műsort,és ott 4 éves,meg 3 éves gyerekekről volt szó.Szeri ntem is kitartás, az én manóm is cumival alszik, ő is 6 hós, ő már néha félálomban vissza tudja magának rakni,de még van hogy felsír.Én is kitartok és, majd 2 éves kora körül leszoktatom.Szerintem addig ráér ez a dolog.
Jó babázást neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!