Ha a 9 hós lányom a gyümölcslét egyben lehúzza a napi folyadékán felül, az mit jelent?
Eddig csak vizet meg teát ivott, de anyósom megkóstoltatta vele az almalét, és benyakalta egyben a 2 dl-t. Azért mert édes volt és ízlett neki? Vízbeől nem iszik meg ennyit.
És most is egész délután nyűgös, megivott egy bögre vizet, de most megiszik még egy 2 dl-es gyümölcslét.
Nem gondolnám, hogy szomjas, hisz megitta a napi folyadékmennyiségét. Éhesnek sem éhes, nemrég vacsizott.
Mit gondoltok?
Adjak neki gyümilét, vagy igyon csak vizet?

Én szoktam neki adni de nem minden nap, kb 3X egy héten
Imádja nagyon és addig issza ameddig van a pohárban

Ne szoktasd ra meg, addig orulj, amig nem iszik! A foginyanak se tesz jot a cukros, tudod. Persze hogy imadjak, csak azt innanak, de nem jo.
Itasd a vizzel, az a lenyeg, hogy azt szeresse. A leveket nem kell veluk megszerettetni, latod:)

Sztem ne adj neki csak vízet, úgy egészséges.
Bár az én babám is meginná :)

Egyáltalán nem akarom rászoktatni, főleg ha megissza a vizet. Csak most kapott egy új csőrős poharat, és nem iszik belőle. Férjem kitaláltam, hogy adjunk neki bele gyümilét, azt multkor is megitta, és így át tudjuk szoktatni. Bevált. Benyakalta a 2 dl gyümölcslét.
Ma már csak egész kicsit tettem a vízbe , holnaptól átállunk a sima vízre.
CSak tudjátok, a nagyi hoz ezt -azt, és mindig kérdi, na megettétek, megittátok? De én nem akarok neki adni sem gyümilét, sem tejpépet, és anyós már a danoninot akarja hozni, pedig allergiám miatt egy éves korig nem ehet tejterméket...
De kitartunk:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!