Mit gondoltok a babasling-ről? Tényleg újszülött kortól használható?
Nekem nagyon tetszik. Gondolkoztam a kendőn, de zavarna, hogy össze vissza kell tekergetni és még utána is lenne "lógókája"..Nyáron nem hiszem, hogy kényelmes lenne, mert ha annyiszor átcsavarom magamon, mint, ahogy a boltban mutatták, akkor totálisan melegem lesz tőle.. :)
Erről a babaslingről pedig nagyon sok jót írnak. Ti használtok vagy használtatok ilyet? Mi róla a tapasztalat? :) köszi!
Kendőt én is azért nem akartam, mert nem nekem való a sok kötözgetés. A mei tai már jobb egy fokkal, kipróbáltam, de még mindig sok volt a kötögetnivaló. Aztán végül csatos hordozó lett belőle. Nagyon szeretem, nem kell kötözgetni, pont az olyan egyszerűséget kedvelőknek van, mint én. :)
Egyszer kipróbáltam a babasilnget is, nem igazán tetszett. És próbáltam más félvállas hordozókat, egyik sem volt túl kényelmes egy picit nagyobb gyerekkel, mert nem egyenletesen oszlik el a súly.
Az első hónapokban meg nem is akartam nagyon hordozni, inkább babakocsiztunk. Aztán 4 hónapos korában kezdtük használni a csatost.
Most 10 hónapos, még mindig szereti ő is és én is. :)
Első vagyok. Liliputi hordozónk van. :)
Én nem tudom a babslingbe hány kilós babát fektetnek bölcsőtartásba hogy olyan jól elfér, a kisfiamat 4500 grammosan és 60 centisen (ennyi volt t3 hetesen) alig tudtam beszuszakolni, pedig a méret jó. (az anyafüggő)
Viszont ha már ülni tud, akkor nagyon praktikusnak találom a csipőhordozáshoz.
nem tudom hogy ugyanaz e , de ez olcsóbb:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!