Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok a babasling-ről?...

Mit gondoltok a babasling-ről? Tényleg újszülött kortól használható?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik. Gondolkoztam a kendőn, de zavarna, hogy össze vissza kell tekergetni és még utána is lenne "lógókája"..Nyáron nem hiszem, hogy kényelmes lenne, mert ha annyiszor átcsavarom magamon, mint, ahogy a boltban mutatták, akkor totálisan melegem lesz tőle.. :)

Erről a babaslingről pedig nagyon sok jót írnak. Ti használtok vagy használtatok ilyet? Mi róla a tapasztalat? :) köszi!

[link]

2011. máj. 16. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Kendőt én is azért nem akartam, mert nem nekem való a sok kötözgetés. A mei tai már jobb egy fokkal, kipróbáltam, de még mindig sok volt a kötögetnivaló. Aztán végül csatos hordozó lett belőle. Nagyon szeretem, nem kell kötözgetni, pont az olyan egyszerűséget kedvelőknek van, mint én. :)

Egyszer kipróbáltam a babasilnget is, nem igazán tetszett. És próbáltam más félvállas hordozókat, egyik sem volt túl kényelmes egy picit nagyobb gyerekkel, mert nem egyenletesen oszlik el a súly.

Az első hónapokban meg nem is akartam nagyon hordozni, inkább babakocsiztunk. Aztán 4 hónapos korában kezdtük használni a csatost.

Most 10 hónapos, még mindig szereti ő is és én is. :)

2011. máj. 16. 18:14
 2/5 A kérdező kommentje:
És milyen fajta csatos hordozótok van? Megtennéd, hogy linkelsz róla képet, vagy megírod a nevét? :)
2011. máj. 16. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Liliputi hordozónk van. :)

[link]

2011. máj. 16. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Én nem tudom a babslingbe hány kilós babát fektetnek bölcsőtartásba hogy olyan jól elfér, a kisfiamat 4500 grammosan és 60 centisen (ennyi volt t3 hetesen) alig tudtam beszuszakolni, pedig a méret jó. (az anyafüggő)

Viszont ha már ülni tud, akkor nagyon praktikusnak találom a csipőhordozáshoz.

2011. máj. 16. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:

nem tudom hogy ugyanaz e , de ez olcsóbb:

[link]

2011. máj. 16. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!