Sírt annyira babátok, hogy nem vett levegőt? Mennyire veszélyes ez?
Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 17:31
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm,mi is a szájába fújtunk levegőt.Nagyon ijesztő!
2011. máj. 16. 20:39
12/17 anonim válasza:
Velünk többször is megtörtént. Az arcába fújt levegő nem nagyon használ. Egyszer apósom vigyázott rá, és nagyon nem tudta, hogy mit tegyen. Gyorsan "benyomta a hideg víz alá". Azóta nem csinál ilyet hisztiből.
13/17 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen kb 2 hónapos lehetett akkoriban többször előfordult, hogy annyira sírt(éhes lehetett, nem akart dolgozni a cicin) hogy nem vett levegőt, én ráfújtam , és még jobban rákezdett de levegő nélkül, annyira megilyedtem felkaptam, és megráztam, akkor lett jobb. Áll jó ha hidegvizet fröcskölsz rá, vagy ha semmi nem használ, akkor fejjel lefelé kell fordítani kis időre. Férjem kistestvére (20 év van köztük) több éves koráig csinálta, és lilult a feje , neki csak ez használt.
14/17 anonim válasza:
Nem olvastam a többi választ.
A kisfiam 2,5 éves és egyszer elájult, annyira visított, nem vett levegőt és ettől ájult el.
Affektív apnoe, majd kinövi 4-5 évesen, ezt mondták. Majdnem én is elájultam, amikor a fiam elájult, sokkot kaptam az ijedtségtől.
Ájulás után hó fehér volt, félelmetesen rosszul nézett ki.
15/17 anonim válasza:
szia
az én kislányom születésétől kezdve
ha sír van olyan hogy 10 mspercig se vesz--
csak ha ráfújok akkor kezd el..
tényleg idegesítő hogy nem vesz levegőt olyankor.
nem is tudom miért van ez--
most 14 hónapos.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm,látom mások is jártak így!
2011. máj. 18. 17:27
17/17 anonim válasza:
Az én kislányom is apnoés.Neorológushoz is voltunk,mert egyszer nagyon megijedtünk,annyira,hogy a mentőt is kihívtuk.Azt mondták,hogy ilyenkor hideg vízzel mossuk meg az arcát,vagy fújjunk az arcába.Azt is mondták,hogy rázni ilyenkor nem szabad.Most 15 hónapos egy pár hónapja már hál istennek nem olyan vészes a dolog.Mikor kihívtuk a mentőt,az ölembe volt,és hírtelen elsápadt,sokáig nem vett levegőt,csak rázta a fejét,és piros foltok jöttek ki a homlokán,azt mondták a foltok is a sírástól jöttek ki,én meg azt hittem,hogy valami allergia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!