Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Esős rossz időben, mikor nem...

Esős rossz időben, mikor nem mozdultok ki a babával mivel ütitek el az időt?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 16:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Itthon játszunk, vagy átmegyünk más babákhoz játszani.

De ilyen időben a babám leginkább alszik :)

2011. máj. 16. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:

mi is játszunk...bár 7 hónapos, és kb 2 perc alatt megunja az éppen aktuális játékot, és mikor eltelt fél óra, végigmentünk az összes játékon, akkor jöhet előröl....sokan mondják, hogy mondókáznak babájukkal, hát az én fiamat nem köti le, inkább magamban éneklésnek nevezném.Azt viszont nagyon szereti, ha "birkózom" vele, csikizem.

Amúgy anyumékhoz szoktunk sűrűn átmenni, itt laknak gyalog 20 percre, és ott vannak az öcséim, húgom is, szóval ott mindig pesztrálja valaki:)

2011. máj. 16. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Kislányunk 8 hós,nagyon szereti a társaságot,szóval jobb időben is mindig a barátnőimmel meg az ő gyerekeikkel megyünk sétálni.Ilyenkor vagy Ők jönnek át hozzánk és itt játszunk velük,vagy mi hozzájuk.
2011. máj. 16. 16:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés.Elég unalmas egész nap játszani,meg mit is lehet.Mindent megunnak hamar.Kérdező!Neked mennyi idős a babád?Szerintem attól is függ.
2011. máj. 16. 17:06
 5/6 A kérdező kommentje:
8 hónapos
2011. máj. 16. 17:10
 6/6 anonim ***** válasza:

szia!!

az enyém 9 hónapos,Tescoba mentem vele kocsival,ha jó idő lett volna csaka közeli zöldségeshez toltam volna el.

ezen kívül mi is játsszunk ilyenkor itthon. De ő is alszik most mint a bunda,a szokásos fél óra helyett már 2 órája durmol.

2011. máj. 16. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!