Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor ehet egy haha dinnyét?

Mikor ehet egy haha dinnyét?

Figyelt kérdés

4hós múlt a fia, 3hóskora óta hozzátáplálunk.

Magok nélkül turmixolva adhatok neki egy kis görögdinnyét?

LEszögezem doki tanácsára kapott ilyen hamar ás ételt

2011. máj. 16. 09:45
 1/7 A kérdező kommentje:
BABA nem hada, bocsánat
2011. máj. 16. 09:46
 2/7 anonim ***** válasza:

haha=baba :D

Na viccet félre téve, görögdinnyét szerintem ehet, de a sárgadinnyét még hanyagoljátok.

2011. máj. 16. 09:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Sárgadinnyét adtam rizzsel sonkával 8 hós korban.

görögdinnyét nem szerette a kislányom.

2011. máj. 16. 09:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Tavaly az én 4 hónapos lányom még csak a dinnye levét kapta. Dinnye szezon vége felé, amikor még jó volt a dinnye, akkor kapott egy két falatkát, de annak is csak a levét szívogatta ki. Semmi baja nem lett, mi 3,5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást!
2011. máj. 16. 09:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha mar egy honapja hozzatalalod akkor szerintem adhatsz neki egy kis dinnyet. Arra vigyazz, hogy a dinnye nagyon szegeny es nem kaloriadus. Tobb mint fele szinte csak viz. ezert ne lakasd jol vele. Inkabb kapja a szokasos kis kajajat es a dinnye legyen egy kis bonusz. ;)
2011. máj. 16. 10:15
 6/7 anonim ***** válasza:
[link] 8 hónaposan
2011. máj. 16. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:
én nem adnék neki,főleg,hogy nincs szezonja sem.ki tudja milyen dinnye az,honnan való.és négy hónapos babáról beszélünk
2011. máj. 16. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!