Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyíregyházán milyen mélységű...

Nyíregyházán milyen mélységű vízben tartják a babaúszást?

Figyelt kérdés
Mindenki tud úszni, aki viszi a babát? én is tudok, meg Apa is, de biztonságban csak akkor érzem magam, ha tudom, hogy talaj van a lábam alatt... Ez baj?
2009. márc. 12. 15:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom pontosan nálatok milyen mélységű vízben, de tuti hogy leér a lábatok, hisz a baba relative nem úszik, hanem te fogod és végeztek különböző gyakorlatokat. Mi kb. 130 cm-es vízben voltunk.
2009. márc. 12. 15:22
 2/9 A kérdező kommentje:
ohh, köszi. ez megnyugtat. szeretnénk menni, csak ettől tartottam kicsit. remélem nálunk is ilyen körülmény van :)
2009. márc. 12. 15:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy babával nem a 2 méteres vízbe mentek bele. Nyíregyházán úgy tudom a Lugasban van ilyen. Kb. derékig ér neked a víz.
2009. márc. 12. 15:24
 4/9 A kérdező kommentje:
oké, én is így gondoltam, csak nem voltam benne biztos. gondoltam egy kérdést megér
2009. márc. 12. 15:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk (Bp.) a feladatokat féltérden kell végrehajtani és még nekem is kilóg úgyis a fejem, pedig én pici (150cm) vagyok :)
2009. márc. 12. 15:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is nyíregyházi vagyok. Én 157 cm vagyok és a Pagony Hotelbe járunk úszni ott kényelmesen tudom tartani a babámat a vízben. Egyszer kíváncsiságból kipróbáltuk a Lugast is, de ott mélyebb a víz, nem éreztem, hogy biztonságban tudom tartani a fiamat, és ott hidegebb is mint a Pagonyban. Úgyhogy én a Pagonyt ajánlom neked!

Jó úszkálást!

2009. márc. 12. 16:41
 7/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm, hogy segítettetek. utolsótól még kérdezek annyit, gogy mennyibe kerül?
2009. márc. 12. 17:20
 8/9 A kérdező kommentje:
nem gogy, hogy :)))))))))
2009. márc. 12. 17:20
 9/9 anonim ***** válasza:
A Pagonyban 10.000 Ft egy 4 alkalmas bérlet és 2.500 egy alkalom.
2009. márc. 13. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!