15 hónapos lányom fogainak árthat, ha 0-3 hónaposnak való cumit (Avent) hajlandó csak elfogadni?
mert cumival nyugszik csak meg, meg úgy is alszik el.
most AKKOR kedves kérdező döntsd el már akkor hogy mikor cumizik.. csak lefekvéskor vagy ha megnyugtatásra van?
egy kicsi baba sokszor nyűgös és ha egész nap nyűgös akkor egész nap cumizik?....
most nem kötekedésképp de te írtad az egyik válaszodnál hogy csak lefekvésnél.
a kérdésedben pedig az áll hogy nyugtatásra is meg alvásRA is..
nem baj az, csak akkor írd le érthetően
és gondolhattad hogy cumiellenes anyukák is fognak írni
miért nem úgy tetted fel a kérdést hogy
cumiellenenes anyukák ne írjanak ? :)
Kedves utolsó!A kérdező mindenhol azt írta, hogy alvásra,és megnyugtatásnak!!!
Nem értem ezt a cumi mizériát, ha kell akkor elfogadja, ha nem akkor nem.Van olyan kisbaba akinek ha a szájába gyömöszölöd akkor sem fogadja el.
Nem kell a kérdezőt bántani, nyugodtan cumizhat még a 15 hónapos, de ha jól esik neki akkor 2 évesen is cumizzon!
Majd leteszi!
Ez kb. kezd olyan méreteket ölteni manapság, mármint a cumi körüli hepaj, mint a tápszer kontra anyatej!HAGYJUK MÁRRR!!!
Van amelyik kisgyermek, kisbaba cumizik, van amelyik nem.Az enyém igen, ÉS?Van valakinek ezzel gondja??!!
Inkább cumizzon, minthogy szopja az ujját és még a pókot is kiharapja a sarokból.
Egyébként meg a mai cumik szuperül vannak kiképezve, egyáltalán nem rontják a fogakat!
Az 58 %-os valaszolotol kinyilt a bicska a zsebembe.
Megkerdezhetnem,hogy minek irtal ha nem a kerdesre valaszoltal? Minek kell itt az eszt osztani? Az O dolga,hogy meddig ad cumit a gyerekenek es nem a tied.
Kepzeld az en fiam is ker cumit alvashoz pedig 22 honapos. Es akkor mi van? Majd ha 2 eves lesz akkor elveszem tole.
Most az jobb ha szopja az ujat? Epp az ami elrontja a fogait..
Annyira kitudok az itt levo okoskodokon akadni.. Biztos talalnek en is kivetni valot a te nevelesedbe es a te gyerekedbe!!!
Kerdezo: Mi NUK-ot hasznalunk. Az en fiam elfogadja mindegyik meretet de a 6 honapos kortol levo a kedvence. Szerintem nincs ezzel semmi baj. Ha aggaszt akkor kerdezd meg a dokit vagy a vedonot.
Hát koszonom szépen a válaszokat és a védést is. Tényleg nem a cumileszoktatásról kérdeztem. Koszonok minden tanácsot - megkédezem az aventosokat én is, meg a fogorvosomat is.
A kotekedotol kérdezem, hogy miért kellett volna odaírnom a kérdéshez, hogy ne írjanak a cumiellenes anyukák? Engem nem zavart a válaszuk, elolvastam és kész. Nem is írtam sehol, hogy zavarna. Mindenkinek megvan a maga véleménye. Én is azon vagyok, hogy leszokjon róla amint lehet. Tényleg rosszabb ha az ujját szopják a babák. Saját magam vagyok rá elo példa, mivel én sokáig szoptam az ujjam, s azt igazán nem lehet egy gyerektol elvenni, s gorbék is lettek a fogaim. De ez más lapra tartozik. S mivel a babámat szinte nem is tudtam szoptatni - alig volt pár csepp tejem, s nem is tudott (már a kórházban a novérek is tanácstalanok voltak - mindent kipróbáltunk, de ez van), nagyon hasfájós volt, majd a fogaival is sokat szenvedett, s a cumitól megnyugodott, akkor vegyem el tole? Szóval ha nem ismersz valakit, vagy a korulményeket, akkor ne ítéld el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!