Keverhetek már frissen facsart narancs levet 5,5 hónapos kislányom almájához?
Figyelt kérdés
2009. márc. 12. 14:29
1/4 anonim válasza:
persze nyugodtan. Bár az én kicsim nem szerette a savanyú ízeket, inkább barackot, dinnyét, sütőtököt kapott. Próbálhatsz már egy kis gyümölcshúst is a szájába adni, természetesen pürésítve és nagyon pici agadban!
2/4 anonim válasza:
Nem igazán kellene.A citrusfélék(grapefruit,narancs,citrom,mandarin) adását 1 éves korig egyáltalán NEM ajánlják!!!De kérdezd meg a védőnődet,orvosodat.
3/4 anonim válasza:
Szerintem adhatsz nyugodtan. Én a multkor pont olyan bébiüditőt vettem (4 hónapos) kortól, amiben volt narancs is. És a 4,5 hónapos babámnak semmi baja nem lett.
4/4 anonim válasza:
A 2.vál.vagyok.Az,h 4 hós kortól adható,azért nem mérvadó,mert lehet kapni epres-málnás ételeket is,ami szintén 4 hós kortól adható.Ezeket normál esetben szintén 1 éves kortól ajánlják.Tudom,szinte 100%-ban kivonják belőle az allergiát okozó magokat,ettől függetlenül van olyan baba,aki kiütéses lesz tőle.Uez a helyzet a citrusfélékkel is.Gyerekfüggő a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!