Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egészséges ha csak bolti...

Egészséges ha csak bolti bébiételt eszik a baba?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, aki nem főz a kicsinek, csak bolti bébiételt ad neki. Szerintem néha főzhetne neki.

Én is adok boltit az én babámnak, de heti 4x inkább én főzök neki.

2009. márc. 12. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Hogy egészséges e vagy sem azt nem tudom. Gondolom nagy gonddal készítik el a bébiétel gyártók az étkeket, nem hinném, hogy nem egészséges. Az viszont tény, hogy főzni jobb a babusnak, ezzel egyetértek. Mi is eszünk boltit de főzök is neki. Mikor hogy :) a boltikban biztos van olyan, amit mi nem tennénk bele itthon, de én jobb szeretek ezekről nem tudni (ha tudnánk akkor lehet semmit nem ennénk meg...)
2009. márc. 12. 13:26
 2/6 A kérdező kommentje:

Mi is így vagyunk vele! :D

Köszi szépen!

2009. márc. 12. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sztem semmi gond nincs a bolti kajával.Az én babám is azt eszi(10 hós),házit csak hébe-hóba.Én azért kedvlem,mert nagyon változatos,és olyan is van,amit én biztos,h nem főznék meg(brokkoli nyúlhússal;cukkini csirkehússal,rizzsel;tészta tengeri hallal brokkolival stb.)A másik gondom,h képtelenség ilyen kis mennyiségeket elkészíteni,a nagyobb adagot meg napokig ehetné,vagy lefagyaszthatom.Viszont én is utálom a fagyasztott készételt.Mivel az én babám nem válogatós,igen széles a választék(Hipp,Kecskeméti,Humana,Nestlé).Az üveges desszerteket(a joghurtost,túróst,és telj.kiőrl.gabonást)is nagyon szereti.A doki és a védőnő is azt mondta,h nincs ezzel semmi gond,ezek az ételek mindent optimális mennyiségben tartalmaznak,és teljesen biztonságosak.Ezt azért írtam le,h olyan anyuka véleményét is olvasd(első kézből),aki bolti-étel párti.
2009. márc. 12. 14:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én pedig hiába főzök, csak a bolti ízlik neki, pedig nekem a saját is bejön. :( Csak a nyers, pépes gyümit hajlandó megenni, ami nem bolti. Nem tudom miért. Ez van! Ettől még egészséges lesz.
2009. márc. 12. 14:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2009. márc. 12. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolut semmi gond nincs a boltival, sőt, jobban, nagyobb körültekintéssel készítik, mint ahogyan azt mi meg tudjuk csinálni. Ennek ellenére én is nagyrészt főzök a lányomnak, hogy szokja az itthoni ízeket, de a boltit is adom és szívesen megeszi. Főleg olyanokból szokam boltit adni, amiben nincs friss (jelenleg őszibarack) illetve amivel én nem állok le pepecselni (pl. zöldborsót nem passzírozgatom, gesztenyét nem pucolgatom stb.). 9,5 hós kislány anyukája.
2009. márc. 12. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!