Miket eszik 8,5 hónapos babátok?
Figyelt kérdés
Az én fiam még szopizik, délelőtt gyümölcspürét délben főzeléket kap. A baj az, hogy szinte semmi "száraz" ételt nem fogad el. Próbáltam kis kifli, kenyér darabkát, sonkát, pici túrót, de nem kell neki. Ráérnek még ezek?2009. márc. 12. 10:13
1/2 anonim válasza:
ha nem eszi meg őket, akkor hagyd persze. majd pár hét múlva próbáld megint.
2/2 anonim válasza:
én fiúkám is 8,5 hónapos.babajoghurtot kap tizóraira,délben bébipapi husival,uzsira gyümölcs.na és persze tápszer,kevés viz.ő sem eszik szárazat de azért mert meg se próbáltam még neki.most jön az első két fogacskája,és félek még nem boldogulna el a szárazzal.sztem ráér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!