Átfordul már 11 hetes babátok?
Figyelt kérdés
Az enyém ma reggel fordult át először hasáról a hátára:-))2009. márc. 12. 10:12
1/6 anonim válasza:
Gratula jó korán kezdi!Az én gyerekem 15 hetesen kezdte de akkor már oda vissza!
2/6 anonim válasza:
Nagyon ügyes babád van.
Nekem még nem fordul át,de ahogy elnézem még jó ideig nem is fog.
Amúgy 13 hetes.
3/6 anonim válasza:
Lehetséges, hogy ez az átfordulás még nem tudatos, hanem ösztönös, tudatosan és profin majd 4-5 hónapos koruktól kezdenek, de vannak babák, akik csak 6 hósan. Az én lányom is átfordult egyszer-kétszer ilyen picin, de tudatosan csak 5,5 hónaposan kezdett el forogni. 9,5 hós kislány anyukája. Ezt csak azért írom, hogy ne ijedj meg, ha az első átfordulást nem követi egyelőre több.
4/6 anonim válasza:
Az én fiam 12 hetes, 1 hete 1szer átfordult de inkább huppant hasról hátra, viszont tegnap egymás után 2szer és ez már nem huppanás hanem szépen lassan gurulás volt. Előrel látom, hogy mennyire jó lesz altatni :) (mindig hason alszik, de tegnap is alvás helyett játszotta ezt. Én hasratettem, hogy aludjon Ő meg fordult a hátára)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Első 2 gyerekünk még nem fordult át ilyenkor, ezért lepődtem meg. Valamint igazat adok annak a válaszolónak, aki azt írta, hogy lehet, hogy egy ideig most nem fog átfordulni. Mindenesetre olyan aranyos volt reggel, a 9 éves lányom is nagyon boldog lett, mikor meglátta:-)
2009. márc. 12. 11:07
6/6 anonim válasza:
Mi 5 hetesek vagyunk, de már kétszer átfordultunk! Bár azt kétlem, hogy tudatos lett volna!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!