Teszveszes Anyukák! Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Megnyertem egy aukciót a teszveszen, és nem kapom meg az eladó adatait.. :O Mondjuk nem rég járt le az aukció, kb fél órája,de nem kaptam még semmilyen levelet!!Idáig, mindig egyből kaptam levelet!
Mit csináljak?Kinek irjak?
Köszi a segítséget!
2011. máj. 14. 17:49
1/5 anonim válasza:
akkor menj fel az oldalra és kérd le az eladó adatait, a megnyert aukciók linkre kattintva jutsz el oda
egy teszveszes :)
2/5 anonim válasza:
szóval saját oldal,"vásárolt" link bal oldalt,ott megmutatja amiket vásároltál,és úgy
előző vagyok :)
3/5 A kérdező kommentje:
Áhh, tényleg!!!:)Ezt el is felejtettem!:))
DE közben, megjött a levél a mail címemre is!!!
Kicsit türelmetlen voltam!:)
Köszi a választ!!!
2011. máj. 14. 17:58
4/5 anonim válasza:
segítség->kapcsolatfelvétel->Kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálattal:
5/5 anonim válasza:
Igen egy kicsit türelmetlen voltál!nekem volt olyan,hogy 2-3 óra hosszáig sem jött az e-mail de én nem voltam kétségbeesve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!