Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baba, kisgyerek mellett...

Baba, kisgyerek mellett milyen frizurád van?

Figyelt kérdés

Ha tudsz, valami hasonlóról mutass linket is.

A hosszú hajamtól szeretnék megszabadulni, mert nagyon kezelhetetlen lett, és időm sincs arra, hogy rendesen karbantartsam. Plusz meg is untam, hogy csak lófarokba tudom kötni.

Neked milyen frizurád van, ami gyerekek mellett is hordható, rövidebb fazonú de mégis nőies.

2011. máj. 14. 14:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
jajj nagyon jót nevettem, hirtelen csak a bácsit néztem... :DDDDDDD
2011. máj. 14. 14:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

[link]

nekem olyasmi a hajam, mint Gabi Spanicnak. Bár sajnos nem vagyok olyan szép:(

2011. máj. 14. 14:59
 13/18 anonim ***** válasza:

Amilyen előtte

Szőke, kb nyakig érő, sima, egyenes fazon, egyens fruéfru-val(legolány

Beszárítom és/vagy kivasalom, lényeg, hogy szögegyenes legyen.)

2011. máj. 14. 15:05
 14/18 anonim ***** válasza:

14:57

hehehe, jaja, kicsit öregít ez a kopasz fej, mi? :)))

2011. máj. 14. 15:20
 15/18 anonim ***** válasza:

ilyesmi csak egyszínű szőke,hátul fokozatosan rövidebb

[link]

2011. máj. 14. 20:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem is ugyanolyan van mint a 14:50-esnek,3 hós volt a kisfiam mikor levágattam a félhosszú hajam.Nagyon ritkán csináltam meg rendesen,csak lófarok volt állandóan.Így levágattam,férjem és mindenki imádja,de tényleg 1,5-2 havonta igazítani kell utána.Szőke és barna melír van még benne,nagyon hasonlít arra a képre....
2011. máj. 14. 20:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát én szívesen levágatnám, mert most nagyon hullik, meg el van már vékonyodva a vége. Az a baj, hogy nekem az ilyen rövid frizurák nem állnának jól, mivel göndör a hajam. Ha le van engedve, 7 hós lányom szívesen belekapaszkodik :) és még Ő is kitép egy pár szálat. Ha csak lófarokba kötöm akkor meg a fejem nem tetszik. :( Sehogy sem jó. Egyébként ilyesmi: [link]
2011. máj. 14. 21:51
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig is vállnál hosszabb volt és tépett aztán a terhesség alatt extrém növekedésbe kezdett az előző időszakhoz képest így meghagytam.

A párom szereti, ha kiengedve hordom, meg nekem is jobban tetszik, de mióta megvan a lányom mindig lófarokban van, mert ziher, hogy megtalálja a kis mancsaival és rögtön tépni kezdi!Na meg szoptatni/etetni sem volt egyszerű, mert belelógott szegénykém arcocskájába.

Pedig neki is jobban tetszik kiengedve, olyankor mindig mosolyog:)

Szóval valami fazonon gondolkodom most, amit hordhatnék kiengedve is, de a hosszától nem szeretnék megszabadulni, mert utoljára kamasz koromban volt ilyen hosszú és imádtam/imádom :)

Ha valakinek van ötlete azt szívesen veszem :)

4 és fél hós kiscsaj anyuja

2011. máj. 14. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!