Baba, kisgyerek mellett milyen frizurád van?
Ha tudsz, valami hasonlóról mutass linket is.
A hosszú hajamtól szeretnék megszabadulni, mert nagyon kezelhetetlen lett, és időm sincs arra, hogy rendesen karbantartsam. Plusz meg is untam, hogy csak lófarokba tudom kötni.
Neked milyen frizurád van, ami gyerekek mellett is hordható, rövidebb fazonú de mégis nőies.
Amilyen előtte
Szőke, kb nyakig érő, sima, egyenes fazon, egyens fruéfru-val(legolány
Beszárítom és/vagy kivasalom, lényeg, hogy szögegyenes legyen.)
14:57
hehehe, jaja, kicsit öregít ez a kopasz fej, mi? :)))
ilyesmi csak egyszínű szőke,hátul fokozatosan rövidebb
Nekem mindig is vállnál hosszabb volt és tépett aztán a terhesség alatt extrém növekedésbe kezdett az előző időszakhoz képest így meghagytam.
A párom szereti, ha kiengedve hordom, meg nekem is jobban tetszik, de mióta megvan a lányom mindig lófarokban van, mert ziher, hogy megtalálja a kis mancsaival és rögtön tépni kezdi!Na meg szoptatni/etetni sem volt egyszerű, mert belelógott szegénykém arcocskájába.
Pedig neki is jobban tetszik kiengedve, olyankor mindig mosolyog:)
Szóval valami fazonon gondolkodom most, amit hordhatnék kiengedve is, de a hosszától nem szeretnék megszabadulni, mert utoljára kamasz koromban volt ilyen hosszú és imádtam/imádom :)
Ha valakinek van ötlete azt szívesen veszem :)
4 és fél hós kiscsaj anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!