Milyen fisher price-os játékot érdemes venni 10honap körüli fiu babának? Nektek milyen játékaitok vannak ebböl a márkábol és melyik vált be igazán?

Ennyi drága játék????Kedves fenti hozzászóló.
A szülő helyettesítésére kiváló.
Nekünk egy pár darab van, pl.: a zöld krokodil, aminek a hátára építhet a kockákkal.

Igaz az én fiam még csak 4 hónapos, de már van tanuló kutyusunk (meg van őrülve érte), van csigánk, amibe különböző formákat kell beledobálni és dobozból kiugró nyulunk.
Mindegyiket nagyon szereti, de a kutya a favorit :)

3 vagyok.
Most őszintén, miért kell ezen összeveszni?
Egy egyszerű kérdést tett fel a kérdező és szerintem erre nem kíváncsi. Mindenki azt vesz a gyerekének amit akar. Néha igenis jó, ha a gyerek leköti magát egy kicsit és ez nem azt jelenti, hogy a szülő helyettesítve van. A másik oldala, ha megtehetném én csak ilyen játékokat vennék a fiamnak, mert nagyon jó minőségű, kreatív játékok, amiket sokáig fog használni és tuti nem esik szét mint a kínai.
Ez nem jelenti azt, hogy rossz anya vagyok csak meg akarom adni a gyerekemnek (a szerintem ) legjobbat.

Istenem...kedves elso valaszolo, hagyd a fenebe, kar hogy ezt az idot amig veled kotozkodik (jegyzem meg rosszindulatuan, alaptalanul, ha kacsalabon forgo palotat veszel a gyerekednek ahhoz sincs semmi koze) nem a gyerekevel tolti. En nem hiszem hogy a szulo helyettesiteset szolgalna, azt semmi sem potolhatja. Ugye csajok? :)
Szep napot! :)

Mi még csak 4 hónaposak vagyunk, de van majmos csörgőnk, esőerdős, projektoros forgónk, akváriumos hintánk. Én biztos fogok neki kutyust, meg formabedobós játékot venni. Meg néztem a hipp-hopp zebrát, de az nagyon korai, viszont vannak nagyon jó fürdős játékok is! Szerintem a teszvesz.hu -n nézd meg, én mindíg ott veszem, szerintem olcsóbb még az új is és használtan is találhatsz nagyon jókat!
A gyereknek meg kell a játék, attól is fejlődik, ha megtehetem, a jobb minőséget választom, mint a Fisher Price, és ez nem azt jelenti, hogy anyu helyett játszanak vele a játékok. Én is ott vagyok szinte mindíg és játszom vele, különben gyorsan elunná magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!