Savanyú szagú hasmenés a fogzástól van?
9 hónapos lesz a kislányom,még nincs foga,3-4napja ilyen savas szagú vizes hasmenése van,egyébként őt nem zavarja,jó kedélyű.
És kicsípte a popsiját,ami eddig még soha nem volt piros,most kis pöttyök is vannak rajta-mintha pici pattanások lennének-mivel kezeljem?
Köszönöm!
Fogzás nem okoz hasmenést, csak hígabb székletet a fokozott nyáltermelődés miatt.
Vizes hasmenés ilyenkor elő sem fordulhat. Savanyú szagú székletet az emésztetlen táplálék okozhat. Vidd orvoshoz mert beteg.
Nem beteg az a gyerek, nem kell az emberre ráhozni a frászt!!
Kisfiamnak most jön a 14. foga, egyedül az első két fogánál nem volt semmi, az összes többi fogát savanyú, erjedt szagú, vizes hasmenés előzte meg, majd rá max. 2 héttel át is törte mindig az ínyét a foga.
Normaflore-t adj neki napi fél ampullát, Smectát napi 2x fél tasakkal, és sok folyadékot.
ó,köszi szépen. Smecta is van itthon,azt is ki fogom próbálni.
Nem gondolom én sem hogy beteg,mint írtam teljesen jó kedélyű,plusz a doktornőnknek is aza véleménye hogy a hasmenés napi 5-6 kakánál kezdődik,(egy korábbi eset kapcsán mondta) addig amig nincs ennyi, nem kell aggódni.
A piros popsira valami tuti ötlet esetleg valakinek?
Nekem is a dokink azt mondta,hogy fogzás jele az enyhén savanyú szagú,hígabb széklet!Én i adtam neki Normaflort,2 napig 1-1 ampullát és utánna el is múlt a hasmenés!Nem kell megilyedni,ha jó kedélyű,nem lázas,van étvágya,iszik,játszik,alszik rendesen akkor nem beteg!
OFF:Mi az a Smecta??
utolsó vagyok!
Ja kicsípet popsira nekünk a Neogranormon és a Sudokrém vált be felváltva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!