Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha 2 hónapos babád kb este...

Ha 2 hónapos babád kb este 7kor eszik utoljára, mikor kel fel éjjel enni?

Figyelt kérdés
Kislányom kb 2 hete kialakította azt, hogy az utolsó 7 órai szopi után elalszik, és 5-6 óra után kb 1-2kor éjjel ébred enni. Azt gondoltam ki, hogy bevezetem, hogy még megetetem 10kor is, hátha ez az 5-6 óra alvás kitolódik és majd csak hajnalba ébred. De érdekes, hogy nem. Ugyanúgy felkelt 3-4 óra múlva (kb 1-2 között), úgyhogy szerintem visszaállok a régi rendre, és egyszer majd csak megnyújtja az éjjeli alvást...! Valakinél van hasonló?
2011. máj. 14. 09:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Még picike és úgymond a túlélésre játszik az éjszakai szopival,de lehet ,hogy elég lenne ha cumit tolnál be neki,ha elfogadja vagy ha nem sírva ébred,ne menj oda hozzá,majd visszaalszik és ha rákezd nagyon csak akkor cicire rakni.Még a fürdetéssel játszhatsz egy kicsit szerintem,6-körül szopi, fél8-8 körülre kitolni a fürcsit és utána szopi.Nálunk van hogy még fürdés előtt alszik egy félórát, de az éjszakánk így nyugodt,mert tele a pocak./Bár ez csak a 4.hónap után működött....

Kitartás!6 hós baba anyukája

2011. máj. 14. 10:45
 2/2 anonim ***** válasza:
szia! erdekes mert nalunk ugyanigy volt! mi most 14 hetesek vagyunk es mar egy ideje 7-8 korul volt az utolso kajcsi, es ejjel megebredt barmikor is etettem meg. aztan kb egy het mulva mar fel 4, 4 korul ebredt meg. most mar nem is eroltetem a kesobbi eveseket pl este 10 orakkor, mert hajnalba igy is ugy is igenyli az etetest. szoval naulnk most 7 korul van az utolso etetes aztan 9ig fent van kb akkor kis tea es megy aludni, igy 4-5-fel hatig kibirja. es ahogy mar elottem is mondtak, ha ejjel felebred cumi a szajaba es kesz. visszaalszik. probald ki te is!!
2011. máj. 14. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!