Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a különbség a nem merevítet...

Mi a különbség a nem merevített vászon kengu és a hordozókendő között?

Figyelt kérdés
Vettem egy Tomy vászon kengurut,nagyon örültem neki,mert a babám szeret benne lenni.Találkoztam egy szintén kismama ismerősömmel,ő lehordott a sárga füldig,hogy miért rakom a gyereket kenguruba és inkább hordókendőt vegyek,mert az a jó.Megvettem a kendőt,felraktam a gyereket,de semmi,de semmi különbséget nem találok közte,a babám így is pont olyan testartásban van benne,mint a kenguruban volt.Vagy én látok valamit rosszul?
2011. máj. 13. 23:25
 1/5 A kérdező kommentje:
*földig
2011. máj. 13. 23:25
 2/5 anonim ***** válasza:
A hordozókendőbe ugy kell beletenni a babát h ne logjon a lába,térdhajlattol,térdhajlatig támassza a lábát a kendő és ne egy kis anyagdarab támassza a alába közt.de youtube-on rengeteg video van hogy hogyan kell helyesen hordozni,vagy aki ajánlotta neked,kérd meg mutassa meg neked hogyan kell helyesen megkötni.
2011. máj. 14. 07:48
 3/5 anonim ***** válasza:
A kenguru azért nem jó, mert a lába lóg benne a babának. A hordozókendőben pedig békatartásban van, azaz terpeszt, ami sokkal egészségesebb.
2011. máj. 15. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Itt egy írás arról, hogy miért jobb a hordozó a kengurunál.

2011. máj. 15. 15:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, most látom, hogy a link lemaradt, bocs. :D

[link]

2011. máj. 15. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!