Mit adtok ilyen vagy a tegnapi időben 10 hetes babátokra?
Tegnap nálunk jó idő volt, kb. 25-26 fok, így rövid ujjú bodyban volt pamut nacival és zoknival, meg egy vékony kis sapiban.
Ma viszont itt fúj a szél, és borul is kicsit, így a rövid ujjú body fölé adok rá egy vékony hosszú ujjú felsőt, ha megyünk vásárolni.
Tegnap töltötte a 11 hetet amúgy, és nem szereti, ha melege van. Nem is viseli el magán a ruhákat olyankor. Tegnap hiába volt rajta rövid ujjú, annyira beleizzadt a hordozóba, hogy még sírt is szegényem.
Úristen,második válaszoló,ez durva amit irtál.Én is néha tul öltöztetem a gyerekeket,na de az a nő...
Tegnap a 8 hónaposomon cicanaci volt,zokni,rövidujju body,és egy vékony hosszu ujju,meg egy ujjatlan ruhácska (khmmm,igy leirva azért ez is soknak tünik,de legalább nem takartam be):-) Ma a tegnapi szerkó tetejére még adnék egy vékony cipzáras pulcsit szerintem,meg kissapit mindneképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!