Csak velünk lesz egy szobában a babánk?
Figyelt kérdés
Ha nálatok is veletek lesz csinálnál képet róla hogy legyen ötletem hogy rendezzük el és milyen legyen a dekoráció?nem vagyok egy vizuális tipus ezért kell a kép.köszönöm.2011. máj. 13. 09:52
1/6 anonim válasza:
Minden csemetém 1 éves koráig a mi hálónkban, de külön kiságyban aludt. Mivel tényleg csak aludni használtuk a hálót, nem csináltam nagy ügyet a dekóból, a pelenkázó fölé lógattam 1-2 plüssfigurát, és a kiságy mögötti falra egy színes meseképet.
2/6 anonim válasza:
szerintem ha van rá lehetőségetek ne aludjon veletek, csak 1-2 hétig.
A mi lányunk 2 hós és a saját szobájában alszik, néha ott alszom vele.
semmi baja tőle.
3/6 anonim válasza:
Nem tudok képet feltenni,de talán segíthetek: mi a piacon vettünk falra tapasztható matricát,béby-Micimackós. Vagy 200 vagy 500 ft volt,már nem emlékszem. Szép,és könnyű fel,illetve leszedni a falról. Most a gyerekek szobájában van:) minden fele a falon. Persze a kiságynál,ami hamarosan megint vissza kerül hozzánk,ott van a szundizó béby-Micimackó.
Nekünk az ággyal szemben szokott lenni a kiságy,mellé csinált párom "babapolcot" amin az éppen aktuális kisruhák szoktak lenni,meg a baba ápolási szerek. Az a sarokban van,mellette a kiságy.
Remélem segítségedre voltam!
Üdv: 2 gyermekes,22 h.km.
4/6 anonim válasza:
lányom másfél éves, még velünk alszik, közös háló, külön ágy. nálunk sincs semmi fakszni, csak akkor vagyunk bent, ha alszunk. majd lesz gyerekszobája (mi kiköltözünk a nappaliba), azt megcsinálom neki nagyon szépre:)
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Én sem tudok képet feltenni, de nálunk sincs semmi nagy dolog. Az én ágyam mellett van a kiságy, annyi hely van közte, hogy fel tudja állni. Semmi dísz sehol, hisz ott csak éjjel alszik. Napközben a nappaliban vagyunk, ott is van alvóhelye, itt vannak a játékok, pihenőszék. Majd 1 évesen megy saját szobába, az lesz majd dekorálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!