Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos babának, hogyan...

6 hónapos babának, hogyan adjátok a narancsot?

Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 16:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%
Kekszet sem szabad még adni...
2009. márc. 11. 16:25
 12/17 anonim ***** válasza:
24%
Én a múltkor otthagytam az ágyon és leesett, beverte a fejét, de nem lett semmi baja. Te is hagyd ott, essen le, biztos nem lesz semmi baja.
2009. márc. 11. 16:28
 13/17 anonim ***** válasza:
62%
Kiváncsi lennék hogy azok akiki mindenre aztt mondják hogy nem szabad adni a babának(keksz,narancs) azok egyáltalá mivel etetik a gyereküket?Csak főzelékkel meg tejpéppel(vagy azt sem szabad mert ki tudja mi van benne???)Én nem szeretném ha a gyerekem egy válogatós tápos emberke lenne aki alig eszik majd meg valamit,mert állandóan azon eszem magam hogy juj most ezt vagy azt szabad-e.Én sem adok még neki tehéntejet meg mézet,de különböző joghurtokat már igen(9 hós a babó)És nem csak ugy,hogy natúr jogi,meg ilyen-olyan bio kaja.Ha főzök,megerszi a pörkölt tésztát kis szafttal,vagy a rántott csirkét(még a panirt is)Nem gondolom,hogy ettől gyomorbeteg vagy allergiás lenne később.Na most le lehet pontozni....
2009. márc. 11. 16:33
 14/17 anonim ***** válasza:
78%

Ezeregy más dolgot lehet adni egy ekkora babának. Tessék válogatni:

tejpép, sinlac,alma, körte, őszibarack, meggy, gesztenye, banán, burgonya, sárgarépa, sütötök, cékla, rizs, kukorica. Mire a végére érsz a 3-5 napos bevezetésekkel, már 7 hós lesz és rögtön kezdheted ezeket: csirke, pulyka, borjú, cukkini, brokkoli, fehérrépa, zöldborsó, paradicsom, olivaolaj. Ha ezeket is bevezetted már 8 hós lesz és jöhetnek a 8 hótól bevezethető kaják.

2009. márc. 11. 16:55
 15/17 anonim ***** válasza:
77%
Kettővel előttem írónak: egy 6 hónapos babáról van szó! Egy 6 hónapos babának még csak most kellene elkezdeni kóstolgatni, legyen akár tápszeres, akár anyatejes baba. Sok orvos meg még mindig az évtizedekkel ezelőtt elfogadott gyakorlatot szajkózza, mert lusták utánanézni annak, hogy merre fejlődött a tudomány.
2009. márc. 11. 18:50
 16/17 anonim ***** válasza:
75%
van egy ismerösöm kicsinek mindent adott enni és arra volt büszke hogy megeszi. most 10 éves a gyereke és tulvan rengeteg allergiás tüneten majd megörültek , most diétáznak. A második babájánál már mondta hogy betartja a rendet. :((
2009. márc. 12. 07:35
 17/17 anonim ***** válasza:
6 hónaposak vagyunk.De már 2 hónaposan almának a levét adtam neki az orvos utasitására.Mert nem volt széklete utána jött a narancs és ugy a barack.
2009. jún. 2. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!