Ilyen idoben (Pest) kell a 3 honapos babara sapka? Eleg meleg van.
én nem adtam rá :) rövidujjú body van rajta,meg 1harisnya
és viháncolt kint a napon :D
Bavallom férfiasan, hogy nem adok rá sapkát.
Egy: a babakocsi kupolája teljesen leárnyékolja, a legdurvább szél sem fúj be, sem a kutacsát sem semmijét nem éri a nap, viszont megreked benne a levegő egy vékony cérnasapkában is olyan hőgutát kapna...
Amikor kendőben viszem ki, akkor meg azt "húzom a fejére" max.
Kettő: tűző napra nem viszem kézben sem, kocsival sem a kicsit, mert én magam is leégek.
A nagynak csak azért kötök kendőt a fejére, ami a kobakját és a tarkóját védi, ne kapjon napszúrást, ha sétálni megyünk. Ennyi széltől nem fog begyulladni a füle a babának, kisgyereknek. Ha a lánykám is elindul, jövő nyáron ő is kendőt kap, de csak azért mert nem védi más a kobakját(lásd babakocsi, kendő)
Igen, ezért is vacilálok rajta, mert a babakocsi ernyője teljesen beborítja azt a részt, ahol van, ráadásul, kint a kertben az árnyékban leszünk. A szél miatt feladok rá egy cérnasapit, max. majd leveszem. De nap nem fogja érni semmiképp.
A kalapokkal az a baj, hogy nem védi a fülét. Sajnos, a cérnasapi is olyan, hogy felcsúszik állandóan. Van olyan, aminek van füles része, de az meg melegebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!