Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen a Baby Design Bunny...

Milyen a Baby Design Bunny Sportkocsi? Érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

Esetleg tudja valaki, hogy hol lehet megnézni ilyet az internetes áruházakon kívül?

Mindenképpen egy könnyű esernyőre csukható babakocsit szeretnék, ez nagyon megtetszett.

2009. márc. 11. 13:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekünk BD Walker kocsink van. Én is mindenképpen esernyőt akartam venni, de nekem olyan érzésem volt, hogy nyeklik-nyaklik a kezemben. A Walkert nagyon könnyű összecsukni és nem nehéz. Azt is gondold meg, hogy a Bunnynak nincs rugózása!
2009. márc. 11. 13:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Megnéztem, de 9 kiló! :( A mostani babakocsink 10 kiló és elég nehéz már a gyerekkel le-föl menni a lépcsőn és a járműveken. Ezért szeretnék valami nagyon könnyűt, persze nem állandó használatra, hiszen ott a másik chicco nagyon strapabíró kocsink.
2009. márc. 11. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!