Hordozókendőben mikortól szabad úgy hordozni a picit, hogy egész testével felém van (nem tudom van-e ennek külön neve)? És milyen kendőt ajánlanátok?
Hallottam olyat, hogy az egész pici babáknak nem egészséges, ha "ülve" hordozzuk őket. Nekik max. a fekvő pozíció jó. Meg láttam már olyat is, aki elöl vitte, de a baba neki háttal volt. Amúgy igen, arra gondoltam, hogy elöl, velem szemben.
Esetleg olyan, ami nem olyan drága, de jó? Teszveszen, vaterán érdemes szétnézni?
aki elöl vitte magának háttal az nem ért hozzá.
nem ülve hordozod, a kendő tartja a hátát, arra kell figyelni, hogy a béka tartás a lábánál meglegyen, széles terpesz legyen, ez a csípője miatt fontos. a hátát a kendő minden ponton megtartja, ezért nem egészségtelen így hordozni, sőt.
liliputinak vannak rugalmas kendői.
a vaterában az a rossz, hogy nem tudod kipróbálni.
lehet bérelni is kendőt, aztán ha kipróbálsz párat már érzed melyik kényelmes.
Valóban jó lehet, de akkor már inkább innen vedd meg ugyanannyi ráadásul a gyártó weblapjáról garanciával adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!