Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Férjetek mennyi időt foglalkoz...

Férjetek mennyi időt foglalkozik naponta és hétvégén a babával?

Figyelt kérdés

Kezdek nagyon kimerülni. 8 hónapos a babám, nem igazán eszik, csak szopizik, éjjel sokszor kel, nappal is nyűgös. Jön a foga, a pociját bántja a puki.

Férjem este kb. 1 órát foglalkozik a picivel, de sokszor más elfoglaltságot talál: telefon, számítógép, TV, stb. Azt mondja, nem tud mit kitalálni, mit csináljon vele. Ha mondom neki, mit játsszanak, akkor is kb. 5 percig van vele, aztán ráfogja, hogy a gyerek unja. Emellett eljár heti 2x edzeni, hétvégén tanfolyamra megy, másik nap futni. Gyakorlatilag egész héten én vagyok a babával. Amikor barátokkal találkozunk, akkor is én a babámra figyelek, ő borozik, dumálgat mindenkivel. Sétálni, játszótérre is csak 2-en megyünk, Apával a hétvégi közös program a bevásárlás. Normális ez?

Ja, és közben a férjem családja, rokonai mind a férjemet sajnálják, hogy nem tud eleget aludni, pihenni, pedig neki dolgoznia kell. Az nem számít, hogy nekem a háztartást el kell látnom, a férjem után állandóan pakolnom kell, és a babát is nevelni, tanítgatni kell, foglalkozni, játszani vele, plusz éjjel is én kelek fel még betegen (lázasan) is visszaringatni álomba a babát.

2009. márc. 11. 11:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

12:11-es vagyok!

De jó Nektek... A többieknek meg kitartást kívánok!!!

2009. márc. 12. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!