Mit gondoltok a fisher price esőerdő kollekcióról?
A hinta nekem nagyon tetszik, de nem vettünk, mert elég drága, viszont a játszószőnyegét és a zenélő forgót megrendeltem.
Ez utóbbival annyi a bibi, hogy nem forog...Szerintetek???? Küldjem vissza az eladónak??
Jó termékek, viszont rettentő drágák. Elsősorban a márkát fizeted meg, amit csak akkor érdemes, ha megengedheted magadnak, különben a 2000Ft-os állatkás körforgó is ugyanazt a célt szolgálja és az sem tart kevesebb ideig. A szőnyeggel ugyanez a helyzet.
Ha nem jó, természetesen vedd fel az eladóval a kapcsolatot és mondd el mi a problémád.
Az eladó nagyon korrekt volt, felhívott, hogy most próbálta ki, minden működik rajta tökéletesen, csak a forgó rész nem :(
Végülis meddig használjuk a forgó részt? Én abban bízom, hogy valaki meg tudja majd javítani.
MŰKÖDIIIIIIIIIIIIIIIIK!!!!!!!!!!!!!!
Csak az elem nem volt jó benne!!! :D:D:D
Raktunk bele új elemet és jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!