Krumpli sárgarépával?
Figyelt kérdés
Adhatók az 5és fél hónapos babámnak?Mivel pürésítsem ha megfőztem őket?2011. máj. 11. 11:49
1/8 A kérdező kommentje:
A krumpli lehet olyan ami nem az a nagyon öreg fajta de nem is konkrét újkrumpli?
2011. máj. 11. 11:51
2/8 anonim válasza:
Igen, adhatsz.6 hónapos kortól már a húsokat is be lehet vezetni.Én úgy csináltam, hogy pici tápszert vagy anyatejet raktam bele.Nem nagyon kell ezt pürésíteni, mert maga a krumpli sűríti be.
3/8 anonim válasza:
Ha egészséges a krumpli, szóval nem rohadt, fonnyadt vagy ilyesmi, akkor lehet nyugodtan.:))
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!
2011. máj. 11. 11:57
5/8 anonim válasza:
Első vagyok.Ha esetleg nem ízlene neki, mert nem elég édes, akkor csalhatsz vele úgy, hogy bébiételből 2-3 kanállal teszel hozzá a kedvencéből. (én mindig őszibarackot vagy sütőtököt kevertem bele, így bármivel le tudtam venni a lábáról) Ha így megeszi, később csökkented a hozzáadott kedvencet, és akkor már tényleg répát és krumplit fog enni.:))
6/8 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó ötlet pont ettől féltem, hogy nem fogja megenni mert nem éhes?Mennyit szabad adni belőle először?ő mindenből sokat akar enni!
2011. máj. 11. 12:07
7/8 anonim válasza:
Ha először eszi a krumplit és a répát, első alkalommal csak 3-4 kiskanállal adj neki.A többit be a hűtőbe, egy napig semmi baja nem lesz.Ha este sincs gond, másnap kaphat belőle rendesen, ahogy kéri.Én mindig délelőtt adtam az új dolgokat, hogy ha valamitől fájna a hasa, ne este jöjjön rá!
Még annyit, hogy egy picike sót nyugodtan tehetsz a vízbe, amiben főzöd.Nem lesz tőle a babának baja, de te sem ennéd meg, ha vízízű lenne.Van,aki a húslevesből is kiveszi.Én még mindig nem tartok itt a közel 8 hónaposomnál, mert szerintem semmi szüksége borsra, vegetára, húsleves kockára stb.
8/8 anonim válasza:
Szia. Adhatod! Simán! :) Én amíg tápszerrel próbáltam a sűrűségén "javítani", akkor nem ette meg... Sűríteni krumlival tudsz, higítani pedig a krumplinak( répának, céklának, etc) a főzővizével. Jól mondta itt valaki, tehetsz bele pici sót, h finom is legyen. Nagymamám monda, h mindig úhy készítsem a pici ételét, h nekem is finom legyen. Húslevesből zöldségeket 8 hósan kapottb először és imádta, nem kell bele vegetát, meg leveskockát tenni és kész! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!