Miben altatjátok babáitokat kismamik?
babfüggő is :)
ha nem tűnik izzadtnak, akkor sztem jó így neki
az én lányom eléggé fázós, azért a 20 fokos szobában úgy alszik, hogy van rajta egy hosszúujjú body, egy hosszúujjú talpas rugi + vagy egy kis pléd, vagy hálózsák, ha épp megtűri magán
Nálunk 20 fok van körülbelül a szobában, hajnalban 18-19 fok.
Én vagy hosszú ujjú bodyt és egy vastag kantáros hálózsákot adok rá, vagy rövid ujjú bodyt pamut rugival és ez esetben be is takarom egy vékonyabb pléddel, vagyis takargatom, de rendszerint lerúgja magáról.
Az én babámnak ez bőven elég, fázni nem szokott, de melege már volt. Tapasztald ki, hogy a te babád mit szeret jobban, ha a tarkójánál túl meleg, vagy izzadt, akkor melege van, öltöztesd lejjebb, ha hűvös, akkor fázik.
Az én fiam a hűvösebbet jobban viseli, ha 23-24 fok van a szobában fürdetés után, akkor már nyugtalan, illetve a 36 foknál melegebb fürdővízben már nyűgös, míg más babákat csak 38 fokosba lehet belerakni, egyébkén azért sírnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!