6 hónapos babátok szeret e már kompozni?
6 hónaposan eszembe nem jutott volna még kompba tenni, mivel nem ült, és nem tudott állni sem, anélkül pedig megterheli a gerincet.
7,5 hónapos korától tudott stabilan ülni és állni, akkortól már beleraktam, de csak napi 2x max. 10-15 percre.
Gyógytornász anyuka vagyok, és 7 és fél hónapos a picim.Én soha nem fogok neki venni, akármilyen divat is, mert többet árt mint használ, és ezzel a lányom védőnője is egyetértett.
1: semmit nem szabad erőltetni, amíg magától nem képes rá.Egy 6 hónapos gyerek ritkán ül.Nekünk is van pl. rugós hintánk, kaptuk, addig nem használhatja, amíg önállóan nem ül
2: valóban árt a gerincének az ilyen terhelés idő előtt
3: késlelteti az önálló állást, járást a későbbiekben.Minek strapálja magát a felállással, ha ezzel bárhová eljut?
4: nem tud benne elesni, ami fontos, hogy az egyensúlyérzéke fejlődjön.Hihetetlen, de egy gyereknek még az esésre is szüksége van az idegrendszer fejlődéséhez
5: felesleges pénzkidobás
Én nagyon ellenzem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!