Hogyan kell adni a VITACOLAN-t?
Figyelt kérdés
Kisfiam 10 hónapos, és elég rossz evő, a védőnőm ajánlotta, és olvastam is róla hogy nagyon jó....remélem megjön az étvágya...a kérdésem az lenne, hogy mikor kell neki odaadni? Kaja előtt vagy után? Belekeverve vagy csak simán kanállal? Mennyi idő múlva látok majd javulást, ha egyáltalán lesz?2011. máj. 9. 11:54
2/2 anonim válasza:
é is adtam fiamnak.pár nap után észrevettem,hogy jobban eszik,de utána visszaállt sajna.Így a hűtőben "porosodik",nem adom neki.Ő most marslakócskát kap,ez nagyon jó,tényleg jobb lett az étvágya,de ezt sajnos csak egy éves kor felett szabad adni.azért próbáld i,hátha nektek beválik.én evés után adtam neki reggel simán kiskanállal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!