Tapasztalat? Ez a kád? Ezzel az állvánnyal? (link)
Valakinek volt ilyen? Passzol a kád az állványra? Van nagy kádunk, úgyhogy olyan 6 hónapig használnánk. Vélemény?
6 hónapig??
Mi mind a kettőnél pár hétig használtuk a babakádat.
Csak egy maximumot írtam:) Mármint utalás, hogy az nem zavar, hogy kicsi a mérete:)
Hát amíg nem fog megülni szerintem praktikus a kis kád, nem kell akkorát hajolni. És közben fürödhet a nagy tesó is 2in1:)
nekünk ilyen kád+állványunk van. lányom 9 hónapos (igaz még nemt ud ülni, korabab lett) de ebben fürdik. egyik része a még ülni nem tudó babáknak van. másik része pedig ha már tud ülni.
Lehet, hogy egyszerűbb, ha fürdető fotelt veszel, ha úgyis a nagy kádban fogjátok fürdetni a picúrt!
Mi addig használtuk ezt, amíg nem tudott magától ülni! Nálunk zuhanyzó van, tehát babakádunk is van, és kezdetektől volt benne a fotel. Nagyon praktikus!!!!! Én csak ajánlani tudom!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!