Baj, ha a 16 hetes kisfiam még nem forgolódik?
Figyelt kérdés
/ hátról-hasra és hasról-hátra/2009. márc. 10. 12:15
1/8 anonim válasza:
Az én fiam csütörtökön lesz 4 hónapos és tegnap fordul meg először (pici segítséggel) hátról-hasra. Hasról hátra pedig kb 2 héttel ezelőtt egyszer, azóta se.
Ne izgulj, majd eljön az az idő is amikor meg se lehet állítani.
2/8 anonim válasza:
szia! 5 hónapos a fiam és nem forog. de az elmúlt két hétben már legalább próbálkozik :) szóval szerintem nincs elkésve a babád. 6 hós korukig ráérnek
3/8 anonim válasza:
Szia!
Nem késő az én lányom 21 hetesen kezdte el, van aki még késöbb, de 6 hónapos korukig ráérnek.
4/8 anonim válasza:
Minden baba más...az én fiam most töltötte a 4 hónapot és már két hete forgolódik. Viszont még csak most fogta meg a csörgőt...de elöbb utóbb mindent megtanulnak, nem szabad eröltetni :)
5/8 anonim válasza:
Csak akkor van gond ha elmúlt fél éves és nem forog mind a két irányba.
6/8 anonim válasza:
Annyit azért még hozzátennék, hogy sok egészséges baba, csak 7-8 hónaposan fordul meg, vagy még később. Szóval nem csak hat hónapos korukig érnek rá:)
7/8 anonim válasza:
az enyém 13 hetes és már majdnem megfordult a barátnőm fia hat hónaposan állt,viszont egy másik ismerosom-é lassan 10 hónapos és semmit nem csinál-úgyhogy bízd rá, o majd tudja mit mikor
8/8 anonim válasza:
Kisfiam 5 hónapos és még csak próbálkozik a hátról hasra fordulással több kevesebb sikerrel.
Nekem Dévényes gyógytornász mondta, hogy 6 hónapos korukig "kell" megtanulni forogniuk mindkét irányba de azért az 1-2 hetes eltérések beleférnek.
Kislányom 7 hónapos koráig szinte nem csinált semmit, aztán egy kis rásegítéssel mindent behozott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!