Popsitörlő akció van most valahol- nagy áruházban, patikában?
Figyelt kérdés
Elsősorban Pampers, Neogranormon v. Tescos érdekelne üdv2011. máj. 7. 23:16
1/6 kisnita válasza:
CBA-ban Neogranormon 4 csomagos van most akcióban, valami 5 Ft-ra jön ki egy db. Ezt nagyon jól megjegyeztem csak azt nem hogy mennyibe kerül. Jó vagyok, mi? :D De megnézem neked :)
2/6 anonim válasza:
A Tesco-s 300 vagy 400 forint. Ilyen zöldes színű a csomagolása, az érzékeny bőrre is alkalmazható, és elég sok van benne. Szerintem nagyon jó.
3/6 anonim válasza:
Szia!
Mi kipróbáltuk a Lidl-ben kapható popsitörlőt (nevét nem tudom, kék színű a csomagolása) és bevált.
Pampers popsitörlőt akciósan múltkor az Auchan-ban vettem. Szintén itt az Auchan-ban vettem Johnsons törlőt is, az is kb. 5.-Ft-ra jött ki.
Én nem álltam be egy fajtára, cserélgetem, egyik sem okozott még gondot.
4/6 anonim válasza:
Szia
Én az Euro familiban szoktam venni popsi törlőt 290ft.72db.,aloe vera-s,érzékeny bőrűeknek is jó.
Mi nagyon megvagyunk vele elégedve.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat kis város mellett lakunk, úgyhogy cba tesco jöhet csak szóba... üdv nektek
2011. máj. 9. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!