Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » C&A-ban vásárolt 86-os méretű...

C&A-ban vásárolt 86-os méretű ruha hány hónapos lányra jó?

Figyelt kérdés
Ilyen méretű ruhákat kaptunk ajándékba, a kislányom 9 hónapos, 70 cm és 7 kg. (2780gr-al és 49 cm-rel született.) Kíváncsi volnék mikorra lehet rá jó?
2011. máj. 7. 21:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Kisfiamnak 18 hós korában voltak 86-os ruhái,bát Ő nagy babának számit,vagyis inkább hosszúnak.
2011. máj. 7. 21:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Ja az lemaradt hogy szerintem 2 éves kora körül lesz rá jó.Szerintem:)
2011. máj. 7. 21:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Az én kislányom teljesen átlagos méretű, és másfél évesen hordta a 86-os szintén C&A-s ruhákat!
2011. máj. 7. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Én vettem neki egy kis pólót, 92-est, és pont jó rá. Sőt, nyár végére lehet hogy kicsi is lesz. Most 16 hós. Szerintem a C&A-s ruhák mindig kisebbek, mint az átlag, máshol vásárolt ruhák. Szerintem a 86-os kb 15 hós kora körül lesz jó a kislányodnak!
2011. máj. 7. 22:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem fiam van, de én is azt tapasztalom, hogy kisebbek a C&A-s ruhák, mint ami bele van írva. Lányos anyukáktól is hasonlót hallok.
2011. máj. 7. 22:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Másfél éves kislányomra jók. 82 cm és 11 kg.
2011. máj. 7. 22:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Nagyban függ szerintem attól, milyen alkatú - fiam az apjától örökölte a hosszú derekát, még nincs egy éves, hivatalosan 72 cm, de már most 86-os bodykat hord, és éppen passzosak rá. De pl nadrágból eggyel kisebb is jó még.

Egy erősebb alkatú baba széltében is felveszi az anyagot, így nagyobb méret kell.

Úgy olvasom, a Te leánykád vékonyabb típus lehet, úgyhogy talán másfél éves korára fog belenőni.

De aztán meg ki tudja, mikor-hogyan lódul meg a növésben. :)

2011. máj. 7. 23:09
 8/10 kisnita ***** válasza:
Nekem fiam van, átlagos magasságú, vékony testalkatú. A C&A-s ruhák tényleg kisebbek mint a többiek, de nem sokkal... és inkább szűkebbek mint rövidebbek. Mivel az én fiam vékony simán jó rá még a 80-as pulcsija meg pólója is pedig már 85 cm körül van. 21 hónapos múlt. 18 hónapos kora óta fél kg-t se hízott, viszont nyúlt. Szerintem 18 hónaposan már biztos jók lesznek a kislányodra.
2011. máj. 7. 23:24
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!

Bizakodom, hogy 21-24 hónapos korában még hátha jó lesz rá, egy kis rövidnadrágról és egy polóról van szó, azt sajnos télen nem veheti fel, másfél éves jövő februárban lesz. :( Annyira tetszik, ajándékba kapta, csak sajnos ilyen nagy méretet. Az alkata valóban kis vékonyka és mi sem vagyunk túl magasak a férjemmel (én 160 cm, ő pedig 178 cm), a kislányom pedig most 9 hónaposan 68-74 ruhákat hord.

2011. máj. 8. 14:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is alkattól függ...a fiam hosszú vékony baba volt 83 cm volt egy évesen de csak 8.6 kiló, őrá már akkor 86os kellett a C&A-sakból.

A lánykám rövidebb fajta 19 hós most és 82 cm, de mivel duci (12 kiló) így rá passzentos szinte az összes féle c&a-s 86-os ruha... (pólók, bodyk).

Szerintem a te lánykádra is olyan 18 hósan lesznek jók.

2011. máj. 8. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!