Mikor evett babátok abból amit ti is ettetek?
Hóslevest evett először kb 11 hónaposan.
1 éves most, mindent eszik , amit mi is!
Nálunk ez bátrabban ment. Húslevest már az 4.-5.hónapban. Persze eleinte csak csibéből.
A főzeléket olyan 6-7 hónap körül. akkortól mindent evett amit mi is.Nem lett semmi baja. :)
Attól is függ, mikor kezdtétek a hozzátápit.
Mi 6 hósan kezdtük, gyümi, zöldség, tejpép, rízspép, 7 hótól már adtam neki pár kanállal a mienkből, és szép fokozatosan emeltem. Most 8,5 hós, szinte mindenből kap, kivéve a tejes, disznóhúsos, tojásos cuccokat.
6 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, 8-9 hótól kapott a mienkből (de csak amit ő ehetett, pl. borsófőzelék, tésztás húsok, tökfőzelék stb.), 10 hótól majdnem ugyanazt eszi, mint amit mi (kivéve tej, és tojásfehérje), 11 hósan már mindent kap az asztalról (tejes, tojásfehérjés dolgokat is lassan bevezettem).
A védőnő nekünk 11 hó után javasolta a mi ételünk kóstoltatását, de miután kiköpte, amit neki főztem (ízesítve), onnantól kezdve kapja, amit mi, és mindent eszik. Babot is :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!