Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor evett babátok abból...

Mikor evett babátok abból amit ti is ettetek?

Figyelt kérdés
Húslevesből főzelékekből...
2011. máj. 7. 16:45
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

Hóslevest evett először kb 11 hónaposan.

1 éves most, mindent eszik , amit mi is!

2011. máj. 7. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:
28%
6 hónaposan már adtam neki a húslevesünkből.Most 7 hónapos, már evett a meggylevesünkből(krumplit főztem neki hozzá), a tarhonyalevesből, spagettiből, pörköltből, és még sok mindenből.
2011. máj. 7. 16:51
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
szintén fél évesen kapták a zöldséget a levesből.olyan 11-12 hónaposan már ugyanazt ették amit mi.
2011. máj. 7. 17:00
 4/8 Alinaaa ***** válasza:
28%

Nálunk ez bátrabban ment. Húslevest már az 4.-5.hónapban. Persze eleinte csak csibéből.

A főzeléket olyan 6-7 hónap körül. akkortól mindent evett amit mi is.Nem lett semmi baja. :)

2011. máj. 7. 17:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Attól is függ, mikor kezdtétek a hozzátápit.

Mi 6 hósan kezdtük, gyümi, zöldség, tejpép, rízspép, 7 hótól már adtam neki pár kanállal a mienkből, és szép fokozatosan emeltem. Most 8,5 hós, szinte mindenből kap, kivéve a tejes, disznóhúsos, tojásos cuccokat.

2011. máj. 7. 18:37
 6/8 anonim ***** válasza:
11 hónapos korától sokmindenből kivettem már neki, 14 hónapos korától abszolút amit mi. Rakott krumplit, paradicsomos húsgombócot, kelkáposztafőzeléket, sárgaborsót stb. is.
2011. máj. 7. 19:15
 7/8 anonim ***** válasza:
egy éves korától már kapott pár dolgot,14 hónapos korától meg teljesen azt ette,amit mi
2011. máj. 7. 21:44
 8/8 anonim ***** válasza:

6 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, 8-9 hótól kapott a mienkből (de csak amit ő ehetett, pl. borsófőzelék, tésztás húsok, tökfőzelék stb.), 10 hótól majdnem ugyanazt eszi, mint amit mi (kivéve tej, és tojásfehérje), 11 hósan már mindent kap az asztalról (tejes, tojásfehérjés dolgokat is lassan bevezettem).

A védőnő nekünk 11 hó után javasolta a mi ételünk kóstoltatását, de miután kiköpte, amit neki főztem (ízesítve), onnantól kezdve kapja, amit mi, és mindent eszik. Babot is :) :)

2011. máj. 8. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!