Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is fél a gyerekeitől?

Más is fél a gyerekeitől?

Figyelt kérdés
Én elég fáradt vagyok mostanág,meg türelmetlen,meg ideges,és sokszor azt érzem,félek tőlük,főleg a nagyobbtól(2 éves lesz) hogy mi jön még,milyen lesz még,mennyi hiszti meg minden.Már igy is sokszor azt érzem hogy nem birom tovább.Irigykedve nézem néha az amugy világéletében akartgyenge barátnőmet,hogy milyen határozott ANYUKA a gyerekével,én meg néha ugy érzem magam mintha csak egy félős tini lennék velük.Előre félek már a sétától néha,az éjszakától,meg az evétől,mit fog már megint találgatni.
2011. máj. 7. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha teheted beszélj a nagyszülőkkel hogy 1 napig vigyázzanak a gyerekeidre amég a pároddal kicsit pihentek feltöltődsz energiával néha kell a pihenés jobb lesz utána. Ha nem pihensz eleget akkor idegileg össze is omolhatsz aminek nem lehetnek jó következményei.
2011. máj. 7. 13:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Valóban pihenned kéne 2-3 napot gyerekek nélkül.Sokan el fognak ítélni,de ha már most ki vagy készülve,mi lesz Veled,ha mindkettő dackorszakban lesz?? Utána jön az óvoda,amikor bármit mondhatsz az óvónéninek lesz igaza,aztán az iskola,ahol belépnek a haverok véleménye, aztán tini korban a saját véleménye.És jön,mikor az egész világ hülye,csak Ő nem.Pihenj,és állj a sarkadra.Ez nem azt jelenti,hogy veszekedj,hanem légy következetes,és érezzék,hogy sok mindent lehet,de van főnök.És mindezt szeretettel,türelemmel.
2011. máj. 7. 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:

én is a barátnőd típus vagyok, nagyon béna, teszetosza, akaratgyenge ember vagyok, de mint anya, határozott és kiegyensúlyozott vagyok, mindig tudom az adott helyzetet kezelni.

önbizalommal állj a dolgokhoz, jó anya vagy, szeretnek a gyerekeid! ha hiszti lesz, hiszti lesz, nem dől össze a világ, csak lazán, ne törődj vele :)

és pihenj sokat! lehet itt az ideje, hogy a nagyinál aludjon a nagyobb gyerkőc :)

2011. máj. 7. 13:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Sok segitségem van,de csak besegitenek,olyan nem nagyon van hogy nélkülük tudnék lenni kicsit.Olyan meg hogy a párommal 2-3 napra....vagy akár egyre....utópia,kizárt dolog.Ha kettesben kell lennem velük hosszabb időre,szabályosan félek hogy mi lesz,hogy fektetem le a nagyott délben,ha a kicsi sir meg kiabál,vagy hogy viszem őket sétálni egyedül,már az problémát okoz hogy jussak ki velük egyedül a panelből(lift nincs) ha nem jön senki segiteni.Másnak is vannak ilyen "bagatel" problémái? Multkor anyum azt mondta tul sokat segitenek,kevesebbet kéne jönniük,biztos az a bajom....:-(
2011. máj. 7. 13:24
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi,aranyosak vagytok.

Utolsó válaszoló,az a baj,hogy a hisztivel nem tudok nem törődni.Kikészülök tőle,meg a baba sirástól is.Egyszerűen meghallom és fizikailag rosszul leszek,meg ideges.

2011. máj. 7. 13:29
 6/8 anonim ***** válasza:
távol álljon tőlem, hogy megbántsalak de egyet értek anyukáddal. ha muszáj lesz, meg fogod oldani!!!!
2011. máj. 7. 13:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Sajnos tudom, mit érzel...Ne félj, nem vagy egyedül, nem vagy extrém, csak olyan a természeted, hogy inkább kudarckerülő vagy, és nem szeretsz kockáztatni! Tudom, milyen az, amikor görcsbe rándul a gyomor az első nyöszörgésre: 'mindjárt felébred..." Valóban jó lenne kicsit kiszabadulnod a mókuskerékből, ez használni szokott, de addig is próbálj úgy gondolkodni: "Nem lesz semmi gond, tegnap is megoldottam, senkinek nem lett semmi baja, és erős vagyok, erősebb, mint ők, ismét meg fogom oldani! " És ne úgy nézz a kicsikre, mint akik direkt bosszantani akarnak, hanem akiknek szükségük van rád, szeretnek téged, bíznak benned, és olyannak szeretnek, amilyen vagy! Te vagy az Édesanyjuk, jól csinálod, amit csinálsz, és ha választhatnának másikat, akkor is CSAK TÉGED AKARNÁNAK!

Minden jót neked!:)

2011. máj. 7. 14:45
 8/8 A kérdező kommentje:

Én már voltam egyedül sokat,abban fáradtam ki,ezért van rájuk mot nagyobb szükségem.

Egyébként az anyám,a férjem,és a nővérem olyan szinten el tudják venni az önbizalmamat,meg az életkedvemet is,hogy ne tudjátok meg...mai nap erre is rájöttem.Most legsziveseben világgá mennék,a gyerekekkel.

2011. máj. 7. 20:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!