Más is fél a gyerekeitől?
én is a barátnőd típus vagyok, nagyon béna, teszetosza, akaratgyenge ember vagyok, de mint anya, határozott és kiegyensúlyozott vagyok, mindig tudom az adott helyzetet kezelni.
önbizalommal állj a dolgokhoz, jó anya vagy, szeretnek a gyerekeid! ha hiszti lesz, hiszti lesz, nem dől össze a világ, csak lazán, ne törődj vele :)
és pihenj sokat! lehet itt az ideje, hogy a nagyinál aludjon a nagyobb gyerkőc :)
Köszi,aranyosak vagytok.
Utolsó válaszoló,az a baj,hogy a hisztivel nem tudok nem törődni.Kikészülök tőle,meg a baba sirástól is.Egyszerűen meghallom és fizikailag rosszul leszek,meg ideges.
Sajnos tudom, mit érzel...Ne félj, nem vagy egyedül, nem vagy extrém, csak olyan a természeted, hogy inkább kudarckerülő vagy, és nem szeretsz kockáztatni! Tudom, milyen az, amikor görcsbe rándul a gyomor az első nyöszörgésre: 'mindjárt felébred..." Valóban jó lenne kicsit kiszabadulnod a mókuskerékből, ez használni szokott, de addig is próbálj úgy gondolkodni: "Nem lesz semmi gond, tegnap is megoldottam, senkinek nem lett semmi baja, és erős vagyok, erősebb, mint ők, ismét meg fogom oldani! " És ne úgy nézz a kicsikre, mint akik direkt bosszantani akarnak, hanem akiknek szükségük van rád, szeretnek téged, bíznak benned, és olyannak szeretnek, amilyen vagy! Te vagy az Édesanyjuk, jól csinálod, amit csinálsz, és ha választhatnának másikat, akkor is CSAK TÉGED AKARNÁNAK!
Minden jót neked!:)
Én már voltam egyedül sokat,abban fáradtam ki,ezért van rájuk mot nagyobb szükségem.
Egyébként az anyám,a férjem,és a nővérem olyan szinten el tudják venni az önbizalmamat,meg az életkedvemet is,hogy ne tudjátok meg...mai nap erre is rájöttem.Most legsziveseben világgá mennék,a gyerekekkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!