Baj ha teát iszik a babám?
Figyelt kérdés
Nagyon szereti a vizet is de nappal is meg éjszaka is csak teával hajlandó elaludni.Hogyan szoktassam le róla?2011. máj. 7. 12:03
1/9 anonim válasza:
szerintem ha nincs agyoncukrozva akkor nem gond
nekünk se nagyon issza a vizet. issza de nem annyira..
én pickwick gyerekteát adok neki csipet cukorral
nagyon szereti a kellemes gyümölcsös ízét
nincs benne koffein agyoncukrozva sincs mégis van íze.
majd nyáron már ő is megissza a vizet a nagy melegben.
vmit csak kell innia.
de az már más kérdés ha csak MEGSZOKÁSBÓL TEÁZIK A BABA..
nem tudom hány hós
remélem tudtam segíteni
14 hós baba abyukája
2/9 A kérdező kommentje:
8 hónapos és hippes teát iszik.mondjuk ő tápszeres baba és születésétől fogva nagyon sok folyadékot ivott mondjuk akkor vizet.de amikor 3-rom hónapos volt mindenki a családombol mondta hogy nem adsz neki teát?na és szerintem akkor rontottam el.
2011. máj. 7. 12:12
3/9 anonim válasza:
Dehogy rontottad el, ne viccelj!!:))
Hippes termékekbe amúgy sincsen cukor, nyugodtan ihatja a babád!
Nem értem, miért kéne róla leszoknia!?
4/9 anonim válasza:
első vagyok
az én babám is tápszeres !
eleinte éjjel is evett tápit, később
csak teát.
semmivel nincs elrontva !
ne aggódj.
5/9 anonim válasza:
Szerintem felesleges a tea és a fogainak sem használ, pláne, ha azzal alszik el. Akkor a fogmosás hol marad? Gondolom, már van foga...
6/9 A kérdező kommentje:
Nincs még egyetlen foga sem
2011. máj. 7. 13:43
7/9 anonim válasza:
Szerintem nem baj, majd a nagy melegben tényleg jobban fogja inni a vízet, még kicsi szerintem ahhoz, hogy leszoktasd róla. Egyébként milyen hippes tea? Mert én alma-citromfű teát adok neki hippből, és a granulátumos teákban bizony van cukor is, meg szőlőcukor is! Sokat én nem adok neki, próbálom inkább a vízet itatni vele, bár ő anyatejes, étkezés után mindig vízet kap, ha megyünk valahova, akkor viszek hippes teát, de csak pár szem granulátumot teszek a vízbe, épphogy nem átlátszó a víz, annyi van benne, de jobban issza így. Esetleg próbáld meg te is a granulátum mennyiségét csökkenteni!
8/9 A kérdező kommentje:
Szoktam olyat is csinálni amit irtál kedves utolsó hogy kevesebbet teszek bele.de a babám nagyon szereti a vizet is és még abbol többet is iszik mint a teábol.ő nappal csak vizet iszik,mert imádja a vizet is.teát csak akkor kéri ha megy a délelötti vagy a délutáni alvásra.
2011. máj. 7. 14:20
9/9 anonim válasza:
Szerintem akkor egyáltalán nem baj!!! Még ne szoktasd le, neki ez a "rituáléja", ami az alvást jelenti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!