Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ajánlanátok nekem tehéntej...

Ajánlanátok nekem tehéntej alapú babatejet? Melyik vált be nektek?

Figyelt kérdés

1 éves a babám!

Milyen márka, és hol veszitek?

Kösziii

2011. máj. 6. 18:13
 1/8 anonim ***** válasza:
müller saját márka bebivita.1090 ft,nagyon finom,szereti a fiam.13 hónapos kora óta ezt kapja,most 20 hónapos.Napi fél litert iszik meg,olyan 3-4 doboz kell egy hónapra.
2011. máj. 6. 18:17
 2/8 A kérdező kommentje:

És tehéntej alapú?

Bocsi árakat is írnátok?

2011. máj. 6. 18:20
 3/8 anonim ***** válasza:
igen,azt kértél nem?ha nem az lenne,nem írtam volna.és írtam árat is
2011. máj. 6. 18:53
 4/8 anonim ***** válasza:

minden tápszer, tejital amit boltban/gyógyszertárban lehet kapni tehéntej alapú!

gyógyszertárban régen lehetett kapni anyatej alapút de sajnos megszűnt :( nekünk azt felírták de sehol nem lehetett kapni, megrendeltem innen-onnan aztán telefonáltak, hogy megszűntették.

még kecsketej alapú van de azt kizárólag bio boltban lehet kapni és az árán észre fogod venni, mert sokszorosa a simának.

van beba, mildibé, müller, dm, humana, ezek mind jók, mi először bebát vettük de elég dréga ezért mildibére váltottunk és ha akciós, humanat veszek. ezeket szereti babám! :)

2011. máj. 6. 18:56
 5/8 anonim ***** válasza:
beba 2500.- körül, mildibé 1800.- körül, humana 2300.- körül, dm saját márkáját nem tudom, az biztos olcsóbb
2011. máj. 6. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Még a ipoallergén 1.es beba is teéntej alapú.99% ban tehéntej alapúak a tápok.
2011. máj. 6. 20:25
 7/8 A kérdező kommentje:

köszike a válaszokat!!

amúgy ezt is kell kóstoltatni, vagy egyből adhatom a fiamnak?

2011. máj. 6. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:
kóstoltatni nem. ha van gyanú az allergiára, pl. neked van, vagy a családban, egyéb tejtermékekre érzékeny akkor HA-s tápszert kell adni, különben adhatod. arra figyelj ha hasmenése van akkor álljatok le és irány a doki, ő majd segít
2011. máj. 6. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!