Szerintetek praktikus ez a babakocsi?
2011. máj. 6. 13:52
1/9 anonim válasza:
Hasonló van nekünk is, én nagyon szeretem.
A mózes részben tök jókat alszik a lányom napközben, és elég zárt, így nagyobb szélben is le tudom vinni.
2/9 anonim válasza:
ha dönthető a háttámla, akkor igen, az elég fontos szempont - ha elalszik séta közben a gyerek, le tudd dönteni
3/9 anonim válasza:
Attól függ... Szerintem nem olcsó, és nem is biztos, hogy szükséged van mózesra. Én is ilyesmit akartam, de végül mózes nélkülit vettünk, és nem bántam meg, pedig téli baba volt. Illetve a babakocsinak elég nagy kerekei vannak, ami szerintem nem túl jó - kivéve ha földúton, vagy rosszabb terepen mentek (ill. még nagy hóban jó). De egy átlagos városba felesleges, főleg, ha buszozni is szeretnél, mert túl nagy. 50-60e Ft-ért lehet venni Travel systemes babakocsikat, amihez nincs mózes. Nekünk pl. Graco van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. A legtöbb babakocsihoz általában van esővédő és lábzsák is. Ehhez pl. lábzsák nincs (ha nagyobb, és már nem a mózest használod, akkor jó ha van). A szúnyogháló 1500 Ft körül van, a pelenkázó táska 5-15e Ft igénytől függően. Szóval én nem akarlak lebeszélni, csak így látom.
4/9 anonim válasza:
Hogy én ezt miért nem láttam előbb? Baromi jó szerintem. Nekem is hasonló van, de ez jobban tetszik.
5/9 anonim válasza:
14-39-es vagyok. Bocsi, látom lábzsák van hozzá!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi... nekem nagyon tetszik, csak az ár egy picit magas nekem. Viszont ami kevésbé tetszik 80 ezer forint.. Nem gondoltam, hogy ennyire magas ára van ezeknek a babakocsiknak.
2011. máj. 6. 14:59
7/9 anonim válasza:
Első vagyok.
Nekünk ilyen van pirosban.
A kerekéről annyit, hogy baromi nagy, viszont én Pesten használom, és ott megkönnyíti a közlekedés a magas járdaszigeteken, és a lépcsőkön is könnyű felhúzkodni.
Márciusi baba, és használjuk a mózest, nagyokat tud aludni benne, és most is abban alszik a lakásban, jól el van benne. A bébi hordozója is jó, elég sokat utazunk, könnyű bekötni és vinni is. A sport részét még nem használtuk, még csak 6,5 hetes a baba. Eső védő nem volt hozzá, de vettem a rossmannban hozzá 1300Ft-ért, és a pelenkázó táska sem hiányzott, mert vettünk nagyon jót külön.
8/9 anonim válasza:
Nekunk hasonlo van csak mas markaban. A mozest kb 4 honapos koraig hasznaltuk es nagyon jo. A babakocsi nagy de mi kulvarosban lakunk, es kocsival kozlekedunk igy a tomegkozlekedes resze nem erdekel. Utazashoz meg van maclaren kisebb kocsi, de azt 10 honapos koratol kezdtuk hasznalni. Szerintem pici babanak nagyon kenyelmes. a kislanyom imadja, es setaknal jokat alszik benne a mai napig is.
9/9 anonim válasza:
mi azert nem vettuk az utolso elotti valaszolo hozzaszolosanal odarakott babakocsit mert az elso ket kerek tul kicsi, a hatso meg tul nagy. ahol lakunk a jarda betonlapokbol van osszerakva es a ketto betinlap kozott hezag van es a kis kerek miatt ez a kocsi raz. de sima jardanal szerintem ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!