Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem fáj már szülés után...

Miért nem fáj már szülés után a menstruáció? Nektek sem fáj, nem görcsöltök?

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 22:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
en sokkal rosszabbul viselem.nem faj nagyon a hasam csak nagyon szedulok es hanyingerem van.mintha terhes lennek.lehet azert erzem igy mert verszegeny vagyok es allandoan vasat kell szednem.egyebkent en is csaszaros voltam.
2011. máj. 6. 10:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Egy éve szültem, de mivel szoptattam, csak most jött meg... az első két nap erősebben véreztem, de én sem görcsöltem semennyit sem :))))) ... régen az első napom elég húzós volt...
2011. máj. 6. 11:06
 13/13 anonim ***** válasza:
nekem se fáj!!! bár a szülés óta még csak most jött meg először (7. hónapban) de egyáltalán meg se éreztem. Pedig előtte hatalmas görcseim voltak, csak gyógyszerrel bírtam ki. Nagyon örülök neki, remélem így is marad :))))
2011. máj. 6. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!