1/12 anonim válasza:
mi most vettünk ilyet, szerintem jó, elég tágas, nagy tálcája van, viszonylag stabil is. Ennyi pénzért tökéletes!
2/12 anonim válasza:
Oldalirányba nem tűnik elég stabilnak, és a lábköznél kéne legyen egy műanyag "fütyi", kicsúszásgátló, vagy minek hívják.
Én nem venném ezt meg, főleg az első ok miatt...ugye nem haragszol?
3/12 anonim válasza:
Szerintem tökjó! Jó hogy dupla tálcás, az nagyon praktikus! ha 5 pontos öv van benne, akkor már nem tud kicsúszni a babus, szerintem vedd meg!
4/12 anonim válasza:
első vagyok, nem tud kicsúszni belőle a baba, a lába között a biztonsági öv megfogja. A stabilitásán pedig én is meglepődtem, nem stabilabb ennél a 2x ennyibe kerülő sem sztem.
5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm még várok véleményeket
2011. máj. 6. 08:03
6/12 A kérdező kommentje:
kedves első a méretét megtudnád mondani?
2011. máj. 6. 09:57
7/12 anonim válasza:
Nekem nem tűnik stabilnak, én mindnenképpen olyat választanék, aminek az első lábai a hátsóhoz vannak rögzítve, fontos hogy legalább valamelyik kereke gurulós-fékezhetős legyen, a másik fix(könnyebb mozgatni). Nem tudom milyen idős a babád de ha még nem tud stabilan ülni akkor figyelembe kell vedd azt is,hogy dönthető legyen.
8/12 A kérdező kommentje:
6 és fél hónapos,de még 1 hónapot várunk a használattal.csak ebben a hónapban ennyi és keresztelőre kapná.
2011. máj. 6. 11:36
9/12 anonim válasza:
első vagyok, a méretei: kb. 70x68 cm lent a lábánál mérve, magassága a háttámlánál kb. 110 cm, magassága a tálcáig kb. 75 cm, összecsukva max. 25-30 cm széles
10/12 A kérdező kommentje:
még egy kérdés,az ülőrésztől a tálcáig milyen magas?
2011. máj. 8. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!