Jó görög fiú/férfi nevek?
Figyelt kérdés
Ami szép mégis határozott. Sokat kérnék:P köszi2009. márc. 9. 15:43
12/16 anonim válasza:
Az én páromat Nikosnak hívják. A két testvére: Giorgios és Iraklis. Apukája Alex, unokatestvére Xristos.(Ez a magyar Krisztián)
A környezetében / barátai nevei: Tassos, Danilos, Mixalis (Mihálisz), Balantis, Nondas, Dimitris, Marious...
Imádom ezeket a neveket! De persze nekem a legeslegszebb görög név a Nikos! <3
14/16 anonim válasza:
Nekem a kedvencem a Zénó vagy Zénón
15/16 Lovenewt válasza:
Em is ezeket kerestem. De engen az eutim fogott meg legjobban ezt hasznàltam en is akarmire is kell neked...
16/16 anonim válasza:
#7 #8 Nem tudom mi ez a nagy felhajtás I. Leónidasznál. Az, hogy 299 spártai és 1000 theszpai katona meghalt az akkori világ legnagyobb hadserege ellen, az nem nagy meglepetés.... És, szemész szertint Themisztoklészt nagyobbra tartom. Nem I. Leónidasz mentette meg Hellászt, hanem Themisztoklész. Nézzetek utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!