Sajnos beleestem a depresszióba, és MagneB6-ot szoptatás alatt lehet szedni? Állítólag az segít?
Szia!
A magne B6 szedhető szoptatás alatt és segíthet. Próbálj meg beszélni valakivel a gondokról!
Minen jót és jobbulást!
Köszönöm a gyors válaszokat!Remélem fog segíteni,mert nagy szükségem van rá!Az a baj,hogy szinte egyedül vagyok a gyerekkel,aki most lesz pénteken 3 hónapos.Apa sokat dolgozik.:( Társaság hiányzik,nem tudok senkihez menni,hozzám sem jönnek.Félek,hogy bekattanok ilyenkor,Most is egyedül vagyok vele...Már segítséget kértem,talán meg is kapom a héten.Pszichológust.
sziasztok,szép napot.
Szia!
én úgy tudom, hogy a magneB6 szoptatás alatt nem szedhető, helyette inkább a Magnerot tabletta, vagy valamilyen homeós bogyó.
Üdv. Kata
Most néztem utána és ez állt a betegtájékoztatón: Kis mennyiségben kiválasztódik az anyatejbe, ezért az alkalmazása kerülendő.Megnézem a Magnerotot is.Itt ez áll(röviden):Szoptatás alatt a Magnerot tabletta fedezi a fokozott magnézium igényt.
Megkérdezem a védőnőmet is,hátha tud segíteni Ő is.
Nektek is köszönöm a választ!Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!