Melyik a legjobb pelenkamárka? Ti milyet használtok?
Mindenkinek és minden babának más.
ezek váltak be:
babylove
babydream
tehát dm és rossmann sm.
müller sm.
spar sm
tesco sm mindkét féle
drágább változatok:
huggies
pampers sleep & play
sima pampers
ami nem:
libero.
1-2-es méretben csak a Huggies volt jó,
3-astól meg csak Pamperst használunk!
első .
még a bella háppy-t imádtuk ! ár és minőség kérdésében is jelesre vizsgázott!
Én eddig csak Pamperst használtam, a Liberot kipróbáltuk de annyira vastagnak tűnt, hogy szinte össze sem tudta csukni a lábát a kislányom, amúgy más bajom nem volt vele.
Tegnap vettem Huggiest próbára, mert jóval olcsóbb a Pampersnél. Egyenlőre tetszik, de az anyaga ennek is keményebb a Pampersnél. De valamit valamiért.:)
Nekünk a Pampers vált be, de abból sem mindegyik. A Liberot utáltam, a Tescos elment.
Próbálgatni kell, mert a babák is mások, meg a szülők is. :)
Köszi a válaszokat!
Még nem nagyon próbáltunk ki semmit,mert május végén születik a picink,csak előre megszeretném venni a pelus(oka)t is :D
Nekünk mindkét gyereknél csak a Libero vált be, a többitől vagy kiütésesek lettek vagy állandóan tocsogott a ruhájuk a pisitől.
Nagyon gyerek függő. Azt hiszem, függ a gyerkőc has és comb körfogatától is.
Ha megfogadsz egy tanácsot, ne nagyon tankolj be egy márkából, mert neked kell kitapasztalni, hogy mi válik be nálatok! Esküdözhetünk itt bármelyik fajtára, ha nektek pl. pont attól fog kipirosodni a kicsi feneke, vagy épp az fog pillanatok alatt átázni.
Inkább kis csomagos pelusokat vegyél több fajtából is, és majd meglátod melyik válik be.
Ja és 1-es csomagosat se vegyél túl sokat, mert nem biztos, hogy el fogod tudni használni. Én ugyan el tudtam, mert picike volt a fiam, de a legtöbb ismerősöm nem győzte elajándékozni az 1-es méretű pelusokat, mert nagyobb volt a gyerkőc, és semmire nem mentek az 1-es mérettel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!