Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ruhában illik vinni...

Milyen ruhában illik vinni egy 6 hós kislányt esküvőre?

Figyelt kérdés
Május elején lesz a esküvő, de fogalmam sincs milyen ruhát adjak majd rá, mennyire legyen ünnepélyes. Van néhány féligmeddig alkalminak is hordható ruhácskája, de inkább hétköznapiak. Jó lenne olcsón megúszni, de nem szeretném azt sem ha slampos lenne a babám, főleg mivel több abab is lesz rajta kívül.
2009. márc. 9. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

ÒÒÒ..kislányokat nagyon szépen lehet öltöztetni..

Kis szoknyát harisnyával,szép blúzal,ha nem lessz jó idö akkor szép nacit blúzzal.Fejére szép kis kalapot.

Biztosan találsz megfelelö ruhát . :)

2009. márc. 9. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
nem hiszem,hogy belegyömöszölni valami "gyönyörű"ruhakölteménybe csak mert mit szólnak majd érdemes lenne,helyette inkább egy kényelmes kis otthoni ruhát javasolnák persze nem a legszakattabbat.
2009. márc. 9. 14:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

szia, mi nyolc hós kisfiunkkal voltunk esküvőn, bár akkor meleg volt és egy micimackó mintás body és egy fehér zokni volt rajta,án inkább azt néztem miben érzi jól magát- meg nekünk pénzünk se lett volna még plusz egy ruhára,

keress olyan rucit amiben a baba is jól érzi magát és úgy látod alkalomra is felveheti, arra is kell gondolni hogy esetleg le kell cserélni mert valami baleset történik, akkor meg kár egy ruhára beinvesztálni

2009. márc. 9. 14:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen dilemmában voltam. Aztán a bababoltban felvilágosítottak, hogy manapság nem szoktak már ekkora babákat tipegőben vinni (én abban akartam). Vettem neki egy szatén kötényruhát (a Kenguru Kidben le volt értékelve 2500 Ft-ra) és ahhoz lesz rajta valami szép body vagy felső és harisnyanadrág. A szatén ruhát, lehet, hogy soha többet nem tudom sehová ráadni, de mi családban levő esküvőre-lagzira vagyunk hivatalosak, oda azért muszály még jobban kiöltözni.
2009. márc. 9. 14:27
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

A keresztlányom is kb ennyi idős volt a mi esküvőnkön és neki varrattak ruhát, hasonló jellegű, mint egy koszoróslány. Szatén anyagból egy jó varrónő nagyon helyes rucit tud csinálni, ami pont a mérete (és mivel nem kell sok anyag nem is túl drága), alá egy harisnya, egy helyes cipő és kész. Ha neked fontos, hogy a te kislányod legyen a legszebb akkor ebből ne engedj, mert utólag már könnyen mondja az ember, hogy még ezt meg azt kellett volna (tapasztalat).

Sok boldogságot :)

2009. márc. 9. 14:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindegy mibe lesz, tuti szét fogják zabálni:))))
2009. márc. 9. 14:31
 7/8 anonim ***** válasza:
88%
A kötényruha nagyon jó ötlet szerintem, és nem is kényelmetlen a babának.
2009. márc. 9. 14:31
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

választani sem tudnék, olyan édesek, nézelődj...

2009. márc. 9. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!