Mennyire lesz furcsa 14hónaposomnak az új ház?
mi is költöztünk. semmi nem volt :D nagyon féltem de onnantól, hogy berendeztük a lakást, nem érdekelte, hogy a 4 fal más.
igyekeztem ugyanúgy berendezni a szobáját ahogy a másik lakásban is volt, persze amennyire lehetett. teljesen nyugodt volt, egyszer sem sírt.
múlt héten pont vissza kellett mennem a régi lakásban, vittem őt is de nagyon rossz ötlet volt mert ott meg végig sírt. nem tudom miért :(
Szerintem ez gyerekfüggő.
Pl. a barátnőmék új házba költöztek kb. 1 év körüli fiukkal, a kisfiú ordított, toporzékolt az első nap, nem volt hajlandó semmit csinálni. A második napon is hisztizett kicsit, aztán a harmadikra már nem volt semmi baja.
Az enyém is kb. ennyi idős volt, mikor költöztünk. Semmi gond nem volt, nagyon örült, nagyon tetszett neki az új hely. Gyakran járunk vissza a régi házba (nagyszülők háza), és ott is nagyon jó kedve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!